Читайте нас в соціальних мережах

У крові водія було 1,84 проміле алкоголю: оприлюднили перші результати розслідування смертельної аварії у Тернополі (відео)

П'ятниця, 05 липня 2024 20:31
30 червня, у неділю, в Тернопрлі сталася жахлива аварія на вулиці Бережанській, коли 20-річний водій в'їхав у металеву огорожу, а згодом у дерево. 

На момент аварії, в салоні авто, крім водія, перебувало четверо осіб - дві дівчини неповнолітніх та два хлопці. 

В результаті аварії, 16-річна Анастасія Мазурчук загинула на місці аварії, інших чотирьох осіб госпіталізували, стан двох хлопців розцінюють, як вкрай важкий. 

Сьогодні, 5 липня на програмі "Кажи прямо в очі" поліцейські повідомили чи був водій тверезий на момент аварії. 

"Є вже результати аналізу - в крові водія був етиловий спирт в кількості 1,84 проміле на момент ДТП", - повідомив правоохоронець на програмі "Кажи прямо в очі" на ІНТБ. 

Дані щодо швидкості руху авто ще опрацьовують експерти - попередньо швидкість була більша, як вдвічі дозволена на цій ділянці, тобто більше 100 км за год.

Також на передачі очевидці розповіли, що першими на аварію приїхали працівники патрульної. 

"Тернополяни" раніше писали, 20-річний водій на автомобілі "Мерседес" не впорався з керуванням, злетів з дороги, зніс металеву огорожу та влетів у дерево. 

На момент аварії, в салоні машини перебувало 5 осіб, з них двоє неповнолітніх дівчат. 

Під час ДТП, на місці аварії одразу ж загинула Анастасія Мазурчук, учениця 10-го Б класу Тернопільського академічного ліцею "Української гімназії"імені Івана Франка.

Жодних грошей на лікування не потрібно, - медики про потерпілих в недільній автотрощі у Тернополі.

Патрульні не гналися за "Мерседесом" у Тернополі, водій якого врізався у дерево (відео).

Коментарі  

-2 #5 Петрусь 08.07.2024, 11:11
Причина аварії — п'яний водій. Але голота така голота. Обов'язково треба писати про татковий мерс. Спадкові невдахи і заздрісники. Як ніби голота на своїх дідових корчах не сідає п'яною за кермо. П'яне керування має каратись в рази суворіше. Це однозначно. Все інше, то ниття голоти.
Скарга
0 #4 Ася 07.07.2024, 17:59
В Америці екологи ще би наклали штраф за розлив мазуту, за пошкодження дерева, за розлив бензину.А наша екологічна інспекція бездіяльна як завжди, головного еколога директора на мило. Де ви громадські екологи, знищують парки і заповідники.
Скарга
0 #3 Додік 07.07.2024, 17:46
Невже він сам вживав алкоголь.Чому ніхто не зупинив пияка сідаючого за кермо. Адже вимоги правил дорожнього руху написані кров'ю попередніх покійників. Видно він не вперше так їздив містом понад дозволених 50км.Адже на швидкості до 50 наслідки булиб без смертей. Часто в Тернополі можна таких гонщиків побачити, особливо пізнього вечора біля Тнеу, педагогічного з ревом без глушника, з скрипом коліс при рушанні, розвороті на місці, перегонах,в той час коли тернополяни вже сплять, в той час коли комендантська година. Автогонщики, в тому числі п'яні не їздять там де є люди і інші авто бо усі підете за цим придурком пияком.
Скарга
0 #2 Дітріх фон Штубе 06.07.2024, 12:07
Гімнярі-мажорік і на розслабоні по-п’яні розбили таткову машинку....Але! Тепер їх всім - ЖЄЛЬ!...
Скарга
0 #1 Веприк 05.07.2024, 21:34
Хто б сумнівався? П'яний молодик на татковому мерсі. Це не вперше, і не в останнє.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ