Читайте нас в соціальних мережах

На перехресті, що на проспекті С. Бандери в Тернополі, через часті аварії хочуть закрити проїзд

Четвер, 11 липня 2024 16:25
Начальник управління  патрульної  поліції  в Тернопільській області Богдан Шевчук розповів, що на одному з перехресть  у місті дуже часто трапляються ДТП, саме тому розглядається питання про те, аби закрити там проїзд.

 

Йдеться зокрема про поворот біля «Будинку залізничників», а саме ділянка вулиць Глиняна-Тютюнника, що проходять через головну дорогу на проспекті Степана Бандери.

«Ми і справді зараз роздумуємо над питанням про закриття того проїзду, щоб уникнути ДТП. Там є можливість об’їхати та виїхати на головну дорогу на регульованому світлофором перехресті. На цій ділянці дороги є знаки, які вказують на те, що водій повинен дати дорогу. Однак кермувальники часто нехтують правилами, що призводить до трагічних наслідків», - підкреслив під час брифінгу Богдан Шевчук.

Крайній випадок порушення ПДР, що призвели до смерті людини стався місяць тому.

Як вже повідомляв раніше сайт «Тернополяни», 7 червня на проспекті Бандери трапилась смертельна ДТП. Там водій автомобіля Dacia Sandero, виїжджаючи з другорядної дороги, не пропустив автомобіль Toyota Land Cruiser. У результаті зіткнення травми отримала 73-річна пасажирка Dacia Sandero, яка померла дорогою до лікарні.

Коментарі  

0 #1 Я 11.07.2024, 18:46
Та ти що?!?!! Нарешті дійшло до долбойобів? Невже!!!стільки часу пройшло, стільки аварій трапилось, а вони тільки "роздумують"... Ну-ну, подивимось до чого ти додумавсяя
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ