Читайте нас в соціальних мережах

Патрульні не гналися за "Мерседесом" у Тернополі, водій якого врізався у дерево (відео)

П'ятниця, 05 липня 2024 13:45
Дану інформацію сьогодні, 5 липня під час брифінгу озвучив Богдан Шевчук, начальник патрульної поліції Тернопільщини. 

Мова йде про жахливу автотрощу, яка сталася ввечері 30 червня у Тернополі, коли 20-річний водій автомобіля "Мерседес" врізався у металеву огорожу на вулиці Бережанській - в салоні авто перебувало 5 осіб, одна 16-річна дівчина загинула на місці, четверо у важкому стані в лікарнях обласного центру. 

"23.20 30 червня, автомобіль "Мерседес",  з'їжджаючи з вулиці Бережанська врізався спершу у металеве огородження, потім в'їхав у дерево. Одна дівчинка неповнолітня загинула на місці. Чи водій перебував у алкогольному сп'янінні, і чи пасажири були напідпитку, не можу сказати це досудове слідство, воно ще триває, згодом експерти дадуть інформацію по цьому питанню. Щодо камер - камери є, слідчі їх відібрали, вони будуть приєднані до кримінального провадження. Працівники патрульної поліцїі не гналися за даним транспортним засобом. Неподалік патрульні оформляли водія по 130 статті, були включені маяки. Не гналися патрульні за цією машиною у той вечір", - відзначив Богдан Шевчук, начальник патрульної поліції Тернопільщини. 

"Тернополяни" раніше писали, 20-річний водій на автомобілі "Мерседес" не впорався з керуванням, злетів з дороги, зніс металеву огорожу та влетів у дерево. 

На момент аварії, в салоні машини перебувало 5 осіб, з них двоє неповнолітніх дівчат. 

Під час ДТП, на місці аварії одразу ж загинула Анастасія Мазурчук, учениця 10-го Б класу Тернопільського академічного ліцею "Української гімназії"імені Івана Франка.

Жодних грошей на лікування не потрібно, - медики про потерпілих в недільній автотрощі у Тернополі.


Коментарі  

+1 #2 Лесик 07.07.2024, 05:37
це все наслідки водіння під алкоголем !!!
Скарга
-1 #1 Веприк 05.07.2024, 14:11
Як завоювати дешевий авторитет серед неповнолітніх дівчат? Звичайно, на татковому мерсі. Розуму бракує і досвіду водія також. Ось і маємо те, що маємо. Співчуття загиблим. Нехай судяться з винуватцем трагедії!
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ