Читайте нас в соціальних мережах

Розслідування закрили: нардепка Марченко про справу, коли вона з помічницею брали гроші за виїзд чоловіків через систему "Шлях"

Субота, 25 травня 2024 10:45
Нардепка з Тернополя від партії "Слуга народу" Людмила Марченко оприлюднила в соцмережах інформацію, що ніби то розслідування справи, коли вона з помічницею Анастасією Колеснік брали гроші за виїзд чоловіків через систему "Шлях", закрили. 

Як це сталося і чому нардепка не коментувала. 

Людмила Марченко була лаконічною. 

"Розслідування закрили. Паркан стоїть. І вам гарного дня!", - відзначила Марченко на зауваження журналістки Олени Кирилів. 

Але як же закрили розслідування, коли 13 грудня 2023 року прокурор САП за матеріалами досудового розслідування НАБУ скерував до суду обвинувальний акт стосовно народного депутата України Людмили Марченко та її помічниці Анастасії Колеснік, яких викрили на отриманні 11,3 тис. доларів США за перетин кордону.

Дії обвинувачених кваліфіковані за ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 369-2 КК України.

А НАБУ навіть оприлюднили відео, як тоді ще вагітна нардепка викидає гроші через паркан свого приватного володіння. 

"Тернополяни" писали, що Брала гроші за виїзд чоловіків через систему "Шлях": правоохоронці затримали вагітну депутатку з Тернополя Людмилу Марченко.

НАБУ прокоментувало обшуки у депутатки Марченко та її помічниці.

Вивчають обставини: речниця фракції "Слуга Народу" прокоментувала обшуки в народної депутатки Людмили Марченко.

Справи резонансні, бо це посади, - новий очільник поліції про корупційні скандали на Тернопільщині (ВІДЕО).

Нардепку Людмилу Марченко уже “викинули” з чату «Слуги народу. На черзі парламентська фракція, - тернопільський журналіст.

А нещодавно - Масові обшуки вкотре проводять у народної депутатки з Тернополя від "Слуг народу" Людмили Марченко.


Коментарі  

0 #6 Хуй Суй Вдупу 28.05.2024, 19:05
На хую вона всіх вертіла. Шкода, але ось такі реалії життя...
Скарга
0 #5 Дітріх фон Штубе 28.05.2024, 11:09
...Певно, з "кормілици" дим валив клубами, коли відкуплялася хвойда коронна.Цікаво, як зараз почувають себе ті, хто за це курвисько голосував?...Чи курвАм за курву не соромно?
Скарга
+2 #4 Михайло 27.05.2024, 07:21
Суки простого громадянина обклали податками і зборами, а самі отримують із податків захмарні заробітні плати та ще крадуть де можуть.Пора це шобло під роздачу і суд повинен винести об'єктивне рішення та наказати по справедливості і конфіскувати все награблене.
Скарга
+1 #3 Веприк 26.05.2024, 19:02
Кожному нардепові потрібно рубати руки по лікті, щоб не крали. Цим двом лярвам також!
Скарга
0 #2 Володимир 26.05.2024, 18:03
Hixто ii не вiдправить, вiдкупиться кругом, тому що «слуга народу» так звана.,а ix голова Гевко-завжди своix вiдмаже вiд любоi cправи. Громадянам тiльки терпiти треба i чекати поки не проженуть цих чортiв вiд влади .
Скарга
+2 #1 Громадянин України 25.05.2024, 17:29
Цю корову злодійську потрібно відправити в Добриводи і нехай там шиє та плете сітки на фронт, а не сидіти у ВР отримувати гроші та ще красти.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ