Читайте нас в соціальних мережах

Масові обшуки вкотре проводять у народної депутатки з Тернополя від "Слуг народу" Людмили Марченко

П'ятниця, 10 травня 2024 14:31
Людмила Марченко Людмила Марченко
З власних джерел "Тернополянам" стало відомо, що сьогодні, 10 травня, у народної депутатки з партії "Слуга народу", що з Тернополя - Людмили Марченко НАБУ проводить масові обшуки.

Свідки події повідомляють, що причина - незаконне збагачення - по декларації нардепка заробляє одну суму, а натомість записує на своїх рідних земельні ділянки та будинки, які аж ніяк не купити на одну зарплату нардепа. 

Відомо, що в Людмили Марченко вилучили її мобільний телефон, а також тривають інші слідчі дії.

Додамо, що підозрювана в хабарі народна депутатка Людмила Марченко з Тернополя внесла зміни в оприлюднену декларацію за 2023 рік, а також повідомила про суттєві майнові зміни. Зокрема нардепка вказала, що її чоловік Іван Марченко володіє землею і незавершеним будинком загальною вартістю майже 12 млн грн.

Розташована нерухомість в елітному селі біля Тернополя Великих Гаях.

Підозрювана в хабарництві та допомозі чоловікам призовного віку у виїзді за кордон народна депутатка від партії «Слуга народу» Людмила Марченко в декларації за 2023 рік зазначила свого чоловіка, колишнього обласного комісара Львівщини, Івана Марченка, сина Івана Марченка та доньку Валерію Марченко.

Нагадаємо, тільки 13 грудня 2023 року прокурор САП за матеріалами досудового розслідування НАБУ скерував до суду обвинувальний акт стосовно народного депутата України Людмили Марченко та її помічниці Насті Колеснік, яких викрили на отриманні 11,3 тис. доларів США за перетин кордону. Дії обвинувачених кваліфіковані за ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 369-2 КК України.

"Тернополяни" писали, що НАБУ та САП завершили розслідування у справі народної депутатки Людмили Марченко та її помічниці.

Викинула гроші через огорожу: Людмилі Марченко НАБУ та САП повідомили про підозру (відео).

53 тисячі застави: з-під варти випустили Анастасію Колеснік, помічницю нардепки Людмили Марченко. 

Людмила Марченко на лікарняному, а її помічниця Анастасія Колеснік уже внесла заставу. 

Тернопільська нардепка, яка «погоріла» на хабарі, в лікарні. Запобіжний захід їй не обирають. 

Народна депутатка з Тернополя, яку підозрюють у зловживанні впливом, вдруге стала матір'ю. 

 


ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

+1 #1 Тернополянин 12.05.2024, 21:24
Ця коза обійдеться легкою відмазкою як всі злодії теперішньої влади, ми крадемо, а Ви народ воюйте та нас злодюг захищайте.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ