Читайте нас в соціальних мережах

Вивчають обставини: речниця фракції "Слуга Народу" прокоментувала обшуки в народної депутатки Людмили Марченко

Четвер, 06 липня 2023 11:43
Людмила Марченко Людмила Марченко
Вчора, 5 липня, з'явилася інформація про арешт нардепки з Тернополя від правлячої партії "Слуга народу" Людмили Марченко. 

Відомо, що Людмилу Марченко та її помічницю Анастасію Колеснік затримали вдома у Тернополі на хабарі в розмірі 3,5 тисяч доларів.

Її помічниця за гроші вирішувала дозволи на виїзд військовозобов'язаних за кордон через систему "Шлях".

Також з власних джерел "Тернополянам" стало відомо, що затримана нардепка вагітна та має народжувати за два тижні. 

 Згодом НАБУ прокоментувала інформацію, але йшлося тільки про обшуки та можливу причетність депутатки до корупційного скандалу. 

"Перевіряється можлива причетність народної обраниці до вчинення злочину. За даними слідства, група осіб систематично отримували неправомірну вигоду за включення через обласні військові адміністрації в інформаційну систему «Шлях» відомостей, які надають право на перетин кордону. Попередня кваліфікація - ч. 3 ст. 368, ч. 4 ст. 368, ч. 4 ст. 27, ч. 4 ст. 369 КК України", - йшлося у повідомленні НАБУ.

Сьогодні, речниця фракції "Слуга Народу" у Верховній Раді Юлія Палійчук прокоментувала Суспільному обшуки в народної депутатки Людмили Марченко. За її словами, поки вивчають обставини.

"Позиція фракції така, що ми вивчимо всі обставини, в цій ситуації потрібно все з'ясувати. Якщо справді буде доведено вину, то пані Марченко ми виключимо з фракції. Але зараз нової інформації у мене немає".

Юлія Палійчук підтвердила також інформацію, що Людмила Марченко перебуває на 8 місяці вагітності й готується стати мамою.

Кореспонденти звернулися також до прес служби НАБУ та САП.

Там повідомили, що наразі про підозру в справі Марченко ще нікому не повідомили, тож поки цю ситуацію не коментують.

Нагадаємо, "Тернополяни" писали, що брала гроші за виїзд чоловіків через систему "Шлях": правоохоронці затримали вагітну депутатку з Тернополя Людмилу Марченко.

НАБУ прокоментувало обшуки у депутатки Марченко та її помічниці.


ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

+2 #2 Михайло 07.07.2023, 13:56
З такою позою цю велику депутатку-рішал у відправити з ВР на вулицю з червоними ліхтарями там з неї буде більше толку і там красти не дадуть, а потрібно гроші відробляти і тоді зрозуміє що таке рішало а що таке праця.
Скарга
+2 #1 Григорій 06.07.2023, 21:11
Суки!
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ