Читайте нас в соціальних мережах

Нардепку Людмилу Марченко уже “викинули” з чату «Слуги народу. На черзі парламентська фракція, - тернопільський журналіст

Неділя, 09 липня 2023 13:20
Народну депутатку України з Тернополя Людмилу Марченко після корупційних скандалів вже вилучили з внутрішньопартійного чату фракції “Слуга народу”.

У понеділок відбудеться збори депутатського об'єднання, де, ймовірно, Марченко виключать звідти.

Про це повідомив журналіст Сергій Сінкевич. “Попри заяву речниці "слуг народу" у парламенті Юлії Палійчук - мовляв, однопартійці вивчають обставини і розбираються - Людмилу Марченко вже (!) "викинули" із закритого фракційого чату. А у понеділок ймовірно відбудеться засідання фракції, де Марченко можуть позбавити і статусу учасниці фракційного об'єднання "Слуга народу". Якщо це відбудеться, значить нардепи знають набагато більше кримінальних подробиць.”

Нагадаємо, що у минулу середу, 5 липня, з'явилася інформація про арешт нардепки з Тернополя від правлячої партії "Слуга народу" Людмили Марченко.

Відомо, що Людмилу Марченко затримали вдома у Тернополі на хабарі. Її помічниця за гроші вирішувала дозволи на виїзд військовозобов'язаних за кордон через систему "Шлях".

“Вже чотири дні минули відтоді, як оперативники НАБУ затримали з хабарницькими доларами помічницю народної депутатки Анастасію Колесник, і провели обшуки у самої Людмили Марченко, - додав Сергій Сінкевич . - Але, на відміну від ситуації з Михайлом Головком, доступної інформації з цього приводу - вкрай мало. І це, допускаю, пов'язано з тим, що Марченко все-таки є представницею провладної політичної сили... Інформації мало, і поки що скажу лише те, що знаю. І про скандал, і про Людмилу.”

Також Сергій Сінкевич натякнув і на причетність Людмили Марченко і до інших корупційних схем: “Вчора одна обізнана людина сказала мені, цитую: "...після обрання народною депутаткою, Марченко почала так чудити, що деякі бізнесмени і політики їй пророкували - тебе або посадять, або в асфальт закатають". Кінець цитати. До "асфальту" справа не дійшла, а от посадити, судячи з подій, можуть. Ех, Люда, Люда... І треба тобі того було?”

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

+1 #3 Правда 25.07.2023, 08:24
Напевно добре думали про демократію злодюги і передбачили заздалегідь як народ розводити. Конституція і закони тільки на папері, а банда як крала так і краде немає різниці під яким кольором та до якої партії належить. Теперішні зелені злодії це доказали і переплюнули всіх і навіть Януковича.
Скарга
+3 #2 Дітріх фон Штубе 10.07.2023, 10:46
Ото подія!...Одною шльондрою менше, одною більше - у тому зеленому кодлі їх, як собак нерізаних.
Навіть не помітять.
Скарга
+3 #1 Григорій 09.07.2023, 14:21
Все ніяк не нажереться сука! Тернопільські депутата такі - матір рідну продадуть.
Скарга

Додати коментар