Читайте нас в соціальних мережах

Понад 600 святкових пакунків волонтери «Платформи єдності» відвезли воїнам, які лікуються у медзакладах області (фото, відео)

Субота, 04 травня 2024 13:12
Напередодні свята Воскресіння Христового волонтерський центр «Платформа єдності» організував акцію «Привітай захисника з Великоднем».

Уже третій рік поспіль волонтери проводять такий захід, аби підтримати воїнів, які боронять Україну.

Цьогоріч своє тепло та увагу захисникам подарували не лише дорослі, а й діти. Напередодні свят волонтери сформували та освятили для воїнів великодні пакунки. Також провели акцію для дітей. Малеча виготовляла листівки, обереги, розмальовувала писанки. Власноруч створеними подарунками діти доповнили святкові пакунки.

Понад 600 великодніх наборів волонтери «Платформи єдності» відвезли воїнам, які лікуються у медзакладах області, а також відправили на передову.

– Діти вкладають свою душу і серце у листівки та обереги. Для воїнів дуже важливо відчувати, що всі про них турбуються – від дорослих до найменших. На акцію ми запросили також дітей військовослужбовців.  Сподіваємося, що наступні свята вони зустрінуть разом зі своїми батьками у вільній Україні, – наголосив волонтер «Платформи єдності» Юрій Смакоуз.

Засновник волонтерського центру Тарас Серетний розповів, що в такий спосіб волонтери хочуть підняти дух військових, які зараз проходять лікування, а також тих, які продовжують боронити Україну.

– Окрім святкових наборів, також передаємо захисникам пакунки із солодощами, фруктами, гігієнічними засобами, – додав Тарас Серетний.

Більше – у сюжеті.  

 

 

 

 

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ