Читайте нас в соціальних мережах

Працюватиме валідатор: у громадському транспорті Чорткова не прийматимуть готівку (ВІДЕО)

Вівторок, 02 липня 2024 13:13
Уже наступного місяця у комунальному громадському транспорті Чорткова запрацює безготівкова форма оплати.

Тому з 1 серпня у комунальному громадському транспорті не прийматимуть готівку. Про це повідомили у міській раді Чорткова.

«Ми обіцяли – ми зробили! Із 1 серпня у комунальному громадському транспорті Чорткова запрацює виключно  безготівкова форма оплати. Готівку водії не прийматимуть! Безготівкова оплата дозволить зробити сферу комунальних перевезень та доходи прозорими. На таку форму оплати перейшов громадський транспорт у багатьох містах країни», - пояснили у міськраді.

Сплатити за проїзд можна 3 способами:

перший – банківська картка із чипом. Якщо у вас карта старого зразка, її оновлення у банку займе 10 хвилин. Розрахуватись можна і будь-яким гаджетом, який підтримує NFC.

другий – електронний квиток. Його можна отримати у міській раді, поповнювати – через термінали.

третій – картка чортків’янина. Право на її оформлення мають жителі громади, які належать до пільгових категорій. Перелік категорій та порядок оформлення картки шукайте за посиланням ТУТ. 

Вартість однієї поїздки становить 13 грн.

Зміни стосуватимуться автобусів КП "Чортківський міський транспорт", а саме: №3 «СЕ Борднетце – Бердо», №9 «СЕ Борднетце – Чортківгаз», №11 «СЕ Борднетце – М’ясокомбінат», №12 «Центр – Переходи», №14 «вул. Січинського – район Синяково», №16 «СЕ Борднетце – Центр – Пастуше».

 

 


Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ