Читайте нас в соціальних мережах

«Психологія простими словами». У Тернополі проведуть відкритий тренінг від психологині про боротьбу зі стресом

Середа, 03 липня 2024 18:39
5 липня у Тернополі проведуть безоплатний психологічний тренінг для дорослих.

Учасникам розкажуть про методи боротьби зі стресом, першу психологічну допомогу та формування психологічної стійкості.

Про це повідомляють організатори — освітньо-культурний та волонтерський Гончаренко центр. Вони кажуть: тренінг буде корисний всім дорослим — адже тема стосуватиметься відновлення ментального здоров’я та психологічної стійкості в умовах війни.

«Дбати про своє ментальне здоров’я у стресовий період складно, до того ж далеко не всі можуть звернутися по допомогу до професіоналів. На тренінгу поговоримо, як знизити рівень ситуативної і особистісної тривожності та поділимося дієвими практиками для відновлення ментального здоров’я. Ми допоможемо учасникам долати стрес та працювати продуктивніше», — зазначають у просторі.

На зустрічі учасники вивчать техніки медитації, дихання та концентрації, які допоможуть приймати свої емоції, розслаблятися і знаходити внутрішню гармонію. Тренеркою зустрічі буде кваліфікована психологиня Ірина Марчук.

Зустріч із психологинею відбудеться у п’ятницю, 5 липня, о 16:30 за адресою вул. Коперника, 16 (Гончаренко центр Тернопіль). Для участі достатньо зареєструватися за цим посиланням.

«Приходьте до нас, якщо постійно почуваєтеся втомлено та виснажено, дратуєтеся з найменшого приводу, чи відчуваєте постійне занепокоєння. Психологиня розкаже, як повернутися на свій життєвий шлях та насолоджуватися кожним днем», — додають організатори.  

Додамо, Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього.


Коментарі  

0 #1 Веприк 03.07.2024, 21:15
Найкращі ліки від стесу - робота до сьомого поту.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ