Читайте нас в соціальних мережах

"Слуг народу" Труша і Захарківа позбавили повноважень депутатів Тернопільської облради (відео)

Четвер, 04 липня 2024 12:24
фракція "Слуг народу" у Тернопільській облраді фракція "Слуг народу" у Тернопільській облраді
Сьогодні, 4 липня, під час чергового засідання сесії, «Слуг народу» Володимира Труша і Ярослава Захарківа позбавили повноважень депутатів Тернопільської обласної ради. 

Екс-голову Тернопільської ОВА Володимира Труша і втікача голову фракції «Слуга народу» Ярослава Захарківа позбавили депутатських повноважень.

За це проголосували з другої спроби більшість обранців Тернопільської облради.

Нагадаємо, минулого пленарного засідання депутати провалили голосування з цих питань.

Нагадаємо, Ярослав Захарків втік за кордон, а Володимир Труш після звільнення з посади голови Тернопільської ОВА влаштувався працювати викладачем у ЗУНУ. 

"Тернополяни" писали, що двох депутатів Тернопільської обласної ради позбавили мандатів, - рішення виборчої комісії.

Не повернувся з відрядження: депутат Тернопільської облради Захарків втік за кордон через квітковий бізнес.

Екс-очільник Тернопільської ОДА написав заяву про складання мандату депутата.


Коментарі  

+1 #3 Михайло 04.07.2024, 19:26
Володіючи інформацією і диву дивуєшся коли ця голота вже нажереться, а хочу сказати про те, що корумпований викладач ЗУНУ пан ШКІЛЬНЯК який заліз в університет за те, що обікрав простих громадян радгоспу і підробила худоба документи під час приватизації радгоспу та пустив дане господарство під ніж, а сума майна станом на 1994 рік становила більше 60 мільйонів гривень. Шановні громадяни потрібно цього комсомольця брати за переднє місце і тягнути на поле нехай жере з цією бандою злодіїв цю землю яку він відібрав у простих людей.
Скарга
+1 #2 Тернополянин 04.07.2024, 17:09
Ці клоуни більше нічого не вміють тільки красти, а цей знаний заклад ЗУНУ прикриває це злодійське шобло. Пора правоохоронним органам братися за цю вчену мафію тому, що туди повтікали всі злодії Тернопільської області і рулять дальше.
Скарга
+1 #1 Ihor Kvitko 04.07.2024, 15:08
Труш конечно красавчик. Наворовал вдоволь, теперь в универе хорошо устроился с бронью от мобилизации. Смешно, что нашим недоумкам-депут атам понадобилось аж два раза совещаться, чтобы такое решение великое принять. Цирк уехал, а клоуны остались.
Скарга

Додати коментар