Читайте нас в соціальних мережах

Не повернувся з відрядження: депутат Тернопільської облради Захарків втік за кордон через квітковий бізнес

Середа, 08 травня 2024 13:05
Депутат Тернопільської обласної ради, голова фракції «Слуга народу» Ярослав Захарків виїхав у відрядження за кордон та не повернувся.

 Відомо, що Ярослав Захарків виїхав за кордон у грудні 2023 року. Після скандалу, який нещодавно здійснявся через це, депутат 3 травня 2024 року надіслав в обласну раду лист, в якому просить дистанційно позбавити його депутатських повноважень. 

Нагадаємо, «Тернополяни» повідомляли про це: Депутат Тернопільської облради Ярослав Захарків втік під час війни за кордон і листом просить позбавити його мандату

Стало відомо, що депутат Ярослав Захарків виїхав за кордон у відрядження для «налагодження тісних економічних зв’язків».

«Найближча сесія прохання розгляне, хоча сумніваюсь у «добровільності» цієї заяви… 19 грудня 2023-го депутат Захарків звернувся до керівництва облради з листом 1/19, доклавши до нього запрошення від голландської фірми Express Flowers. Захарківу, який має стосунок до тернопільського квіткового бізнесу, не складно було «організувати» таке запрошення», - зазначив місцевий журналіст Сергій Сінкевич.

У відрядженні до міста Алсмер Королівства Нідерланди Захарків мав пробути з 23 до 27 грудня 2023 року, проте після цього терміну депутат не повернувся.

Відрядження підписав заступник голови облради Ігор Сопель. За його словами, він не здогадувався про наміри депутата, який його «підставив».

«Публіка вже давно і справедливо «розносить»депутатів, які втекли, і начальників, які їм допомогли. І, мабуть, правильно було б, якби до публіки, і до нас з вами, підключились би ще й відповідні слідчо-каральні установи. Бо, після таких випадків, віра тернополян у свідомість влади і справді ламається. Хіба це добре?», - підкреслив Сергій Сінкевич.

Нагадаємо, «Тернополяни» писали, що Черговий ухилянт: за кордон втік депутат Тернопільської облради від "ЄС" Юрій Ништа.

Безвісти зник голова фракції «Слуга народу» Тернопільської облради

 

maxresdefault.jpg

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 Shura81 13.05.2024, 14:58
Ось такі посадовці спочатку засуджують ухилянтів, а потім втікають за кордон. Хай чиновники тоді розберуться зі своїми колегами, а потім відкривають рота на людей, яких вимушують виїжджати з країни байдужі казнокради.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ