Читайте нас в соціальних мережах

Черговий ухилянт: за кордон втік депутат Тернопільської облради від "ЄС" Юрій Ништа

Понеділок, 29 квітня 2024 21:21
Юрій Ништа Юрій Ништа
Як з'ясувалося патріотизм деяких народних обранців на Тернопільщині завершився фотками у вишиванках та втечею за кордон у час війни. 

Про чергового ухилянта-депутата розповів місцевий журналіст Сергій Сінкевич. 

Цього разу з України втік депутат Тернопільської обласної ради від партії "ЄС" Юрій Ништа. 

"Після початку повномасштабної війни депутат Юрій Ништа перестав з'являтись і працювати на сесіях облради. Куди він зник? Конкретизую картину. 16 лютого 2022-го Юрій Михайлович відзначив свій день народження, 24 лютого на нас поперли окупанти, а вже у березні 2022-го депутат Ништа виїхав за кордон. Нібито за гуманітарною допомогою. Через систему "Шлях" виїхав. До системи його внесли в обласній військовій адміністрації. Ништа виїхав і не повернувся", - розповів Сергій Сінкевич.

За словами журналіста, більше двох років депутата не бачили в обласній раді. Весь цей час не працює він і у постійній депутатській комісії соціально-економічного розвитку. І якщо в сесійній залі без нього обходились, то у комісії були серйозні проблеми з кворумом, бо депутати Тарас Дячун і Василь Чашка (вони теж в цій комісії) пішли на війну, а Ништа зник.

"Ништи немає в тернопільському "білому домі" більше двох років, але де-юре він - діючий депутат, і чітко "висить" на сайті облради, як член фракції партії "Європейська солідарність". Життя така штука, що різне у ньому трапляється. Може Юрій Ништа важко захворів, або, не дай Боже, вмер? Та, судячи з тих же фактів, ні... Бо регулярно публікує у себе в ФБ різні пости. Зокрема й такі, знову цитую: "борітеся - поборете..дякуємо за подвиг...вічна слава Героям". Кінець цитат. З якої саме країни він це публікує? Поки що не знаю. Також не знаю, і не розумію - чому місцева "Європейська солідарність" (де б не знаходився Ништа) сама не відкличе абсолютно бездіяльного депутата? Яку користь він приносить такою "роботою"? Як він зараз може "сприяти мотивації служити в армії України"? Два крайніх запитання - явно риторичні. Ніякої і ніяк", - наголосив журналіст.

Раніше "Тернополяни" писали, що за кордон втік і не повернувся депутат Тернопільської облради від "Слуг народу" Ярослав Захарків.  

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ