Читайте нас в соціальних мережах

Депутат-ухилянт чи хворий, який 2 роки бореться з недугою за кордоном: ким є Юрій Ништа?

Понеділок, 27 травня 2024 16:37
Після того, як у ЗМІ просочилася інформація про втечу за кордон депутата Тернопільської облради від "ЄС" Юрія Ништи він деякий час мовчав, але нарешті заговорив. Які слова у своє виправдання знайшов політик?

 

Нагадаємо, майже місяць тому журналіст Сергій Сінкевич опублікував на своїй сторінці допис про те, що Юрій Ништа в час війни покинув країну під приводом поїздки за гуманітарною допомогою. Пересік границю він у березні 2022 року і з тих пір так і не повернувся.

"У березні 2022-го депутат Ништа виїхав за кордон. Нібито за гуманітарною допомогою. Через систему "Шлях" виїхав. До системи його внесли в обласній військовій адміністрації. Ништа виїхав і не повернувся…

Ништи немає в тернопільському "білому домі" більше двох років, але де-юре він - діючий депутат, і чітко "висить" на сайті облради, як член фракції партії "Європейська солідарність". Життя така штука, що різне у ньому трапляється. Може Юрій Ништа важко захворів, або, не дай Боже, вмер? Також не знаю, і не розумію - чому місцева "Європейська солідарність" (де б не знаходився Ништа) сама не відкличе абсолютно бездіяльного депутата? Яку користь він приносить такою "роботою"? Як він зараз може "сприяти мотивації служити в армії України"? Два крайніх запитання - явно риторичні. Ніякої і ніяк", - писав Сергій Сінкевич.

І ось сьогодні Юрій Ништа заговорив. Каже, що був змушений залишитись далеко від рідного дому.

«Не все так однозначно, як про це пишуть, бо є ряд факторів, які я не озвучував і не говорив, оскільки це стосувалося моєї сім’ї та мого стану здоров’я.

Так, наразі я перебуваю на лікуванні за кордоном. Не виїхав назавжди, не втікаю від мобілізації, не переховуюся і що там ще звучить у дописах та коментарях. Процес лікування виявився складнішим і довготривалішим, ніж це було прогнозовано на початку. Є сукупність багатьох факторів, на які, на жаль, я не маю впливу», - пише Юрій Ништа.

 Тому, каже, повинен виходити з тієї ситуації, що вже склалася, щоб не переривати усе, що вже було пройдено та подолано, а завершити курс до одужання. 

«Як тільки моє лікування завершиться і я пройду реабілітацію, повернуся до України, де, власне, мій дім, уся моя діяльність й моє майбутнє. Усім бажаю добра і критичного мислення!», - додав депутат.

На всяк випадок Юрій Ништа обмежив можливість коментувати його допис. Тож під «виправданням» - лише побажання швидкого одужання від його фб-друзів.

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #4 Хуй Суй Вдупу 28.05.2024, 19:30
Видно глисти замучили бідаку
Скарга
0 #3 Хан 28.05.2024, 18:45
Типовий "політик - депутат". в нас 90 % таких
Скарга
0 #2 Дітріх фон Штубе 28.05.2024, 11:11
Це-ж треба так заслабнути, нє?...Якраз "під війну"! :) :) :)
Скарга
0 #1 Веприк 27.05.2024, 20:48
У нього морда заледве в екран влізе! Який він хворий? Та його, сволоту, в плуг запрягати треба!
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ