Читайте нас в соціальних мережах

Вихованець тернопільського футболу заявлений за донецький «Шахтар» (фото)

Субота, 07 вересня 2024 16:00
Уродженець Великої Березовиці, що біля Тернополя, вихованець Футбольної академії «Тернопіль», син відомого у минулому футболіста Володимира Ярославовича Олійника (свого часу виступав за команди селища В. Березовиця та ветеранські колективи області) 13-річний Владислав Олійник став гравцем донецького «Шахтаря» (U-14).

Владислав Олійник футболом почав займатися з 6 років.

Тренувався в Тернополі у футбольній академії, перший тренер – Петро Ярославович Старовський. До останнього часу вдосконалював футбольну майстерність під керівництвом Івана Ярославовича Рогаля. Минулого року отримав запрошення з футбольної академії донецького «Шахтаря». Успішно пройшов перегляд і нещодавно «гірники» заявили перспективного футболіста з Тернопільської області за «Шахтар» для участі в Дитячо-юнацькій футбольні лізі України.

Дебютувати Владислав за донеччан в офіційному матчі матиме змогу вже завтра, 7 вересня, в домашньому для «Шахтаря» поєдинку проти однолітків з одеського «Чорноморця». Матч відбудеться на базі «гірників» у Щасливому, що біля Києва, пише "Перший онлайн".

До слова, рідний брат Влада, Юрій Олійник – теж футболіст, сезон-2024 розпочинав у складі «Поділля» з В. Березовиці, а в літній перерві в чемпіонаті перейшов до табору іншої великоберезовицької команди – «Сокіл», яка виступає у першій лізі чемпіонату Тернопільської області і знаходиться в лідируючій її групі.  

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар