Читайте нас в соціальних мережах

Рік після підпалу трьох авто: у Тернопільському суді пояснили затягування розгляду справи щодо Михайла Палагнюка

П'ятниця, 15 вересня 2023 09:15
У Тернопільському міськрайонному суді дали коментар щодо скандальної справи про підпал трьої елітних авто у Тернополі, де звинувачують місцевого бізнесмена Михайла Палагнюка. 

Нагадаємо, з осені 2022 року у Тернополі протягом декількох місяців спалили одразу три елітних автомобілі. 

Зимою правоохоронці затримали організатора та виконавців злочину. 

Замовником виявився місцевий бізнесмен - Михайло Палагнюк. 

З часу підпалів минув рік, а справа досі не розглядалася по суті. 

13 вересня під будівлю Тернопільського міськрайонного суду прийшли активісти з плакатами щодо невдоволення про затягунування даної справи. 

У Тернопільському міськрайонному суді пояснили, чому ж розгляд триває так довго і засідання постійно переноситься. 

Додамо, що перше підготовче судове засідання головуючим суддею Багрієм Т.Я. було призначено на 24 квітня цього року на 17 год. 00 хв. Далі засідання відкладалися. 

"В об’єднаному кримінальному провадженні було призначено підготовче судове засідання на 13.09.2023 року в 12 год. 00 хв. 13.09.2023. Прокурор заявив клопотання про призначення кримінального провадження до судового розгляду на підставі обвинувальних актів. Захисник Боднарчук Т.Д. подав скаргу на постанову слідчого про зміну раніше визначеної групи слідчих, тому колегія суддів прийняла рішення відкласти підготовче судове засідання на 22.09.2023 в 14 год. 45 хв. та надати час прокурору для надання суду оригінали оскаржуваної постанови захисником", -йдеться у повідомленні прес-служби Тернопільського міськрайонного суду. 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #3 Михайло 16.09.2023, 07:45
Подивіться на цих активістів, а може їх всіх відправити на фронт і нехай там замість плакатів беруть автомат і захищають країну, а не злодіїв і взагалі яке вони мають відношення до бандитських розбірок і де працівники военкомату.
Скарга
0 #2 Правда 16.09.2023, 07:32
А скільки заплатили цим активістам, а суддя в першій інстанції це ще не остаточний вирок і гроші тут не основне. Коли крали то разом, а коли прийшло діло до поділу і тоді почалося, а судити потрібно всіх разом і також активістів що отримали мзду.
Скарга
0 #1 Григорій 15.09.2023, 20:50
Видно, добряче на лапу отримав суддя, раз досьогодні не розглянули просту справу.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ