Читайте нас в соціальних мережах

Пікет біля суду в Тернополі через затягування справи щодо підпалу елітних авто (ФОТО, ВІДЕО)

Середа, 13 вересня 2023 12:38
Біля будівлі Тернопільського міськрайонного суду 13 вересня влаштували пікет через затягування справи щодо підпалу елітних авто.

Потерпілі розповідають, що зібралися протестувати під будівлею суду, оскільки розгляд справи спеціально затягується. Також наголошують, що відчувають психологічний тиск та щоразу бояться виходити на вулицю, оскільки зловмисники і досі залишаються на волі.

Пікетувальники підкреслили, що очікують на справедливе рішення суду. 

Нагадаємо, минулого року, за три місяці у Тернополі відбулися підпали одразу трьох елітних авто. Загальна сума збитків становить майже 150 тисяч доларів.  

Головним підозрюваним у замовних злочинах виявився відомий 65-річний бізнесмен Михайло Палагнюк, який є власником торгово-готельного комплексу «Золоте кільце», що на масиві Східний. Виконавцями злочинів виявилися троє найманців. 

Перший підпал відбувся ще 26 вересня у провулку Цегельний, 1д. Тоді згорів білий Мерседес. За кілька днів до нового року, 27 грудня, група спалила БМВ Х-5 по вулиці Корольова, 5. 31 грудня  о четвертій годині ранку «несподівано» загорівся ще один транспортний засіб. Цього разу на згарище перетворився червоний "Мерседес".

Згодом слідство встановило, що замовником злочинів був тернопільський бізнесмен - Михайло Палагнюк, а палили машини троє його спільників. Серед них був і 60-річний товариш Палагнюка - Білик Юрій Євгенович, житель Тернополя. 

Палагнюку обрали запобіжний захід у вигляді застави у понад 4 млн грн, які він сплатив.

З власних джерел "Тернополянам" стало відомо, що через затягування справи, даний підозрюваний, вийшов під заставу та втік, зараз він перебуває в бігах. 

Нагадаємо, "Тернополяни" неодноразово писали про дану резонансну справу: 

На Тернопільщині затримали власника готельного комплексу за підпал трьох елітних авто своїх колег. У справі вивчають слід ФСБ росії.

Михайло Палагнюк, якого підозрюють у підпалі трьох елітних машин у Тернополі, вийшов на волю.

У Тернополі будуть судити бізнесмена Палагнюка та трьох його спільників за підпал елітних авто.

Суд знову переніс засідання щодо тернопільського підприємця Палагнюка, якого звинувачують у підпалі елітних авто. 

Завтра та післязавтра у суді розглядатимуть справу підпалу елітних авто тернопільським бізнесменом Палагнюком.

photo_2023-09-13_12-08-08.jpg

 

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ