Читайте нас в соціальних мережах

Віддавав усі сили, щоб показати якнайкращий результат, - біатлоніст з Тернопільщини Дмитро Підручний про чемпіонат світу

Понеділок, 19 лютого 2024 13:13
Чемпіонат світу з біатлону завершився у чеському Нове-Мєсто.

Після заключної гонки чемпіонату світу, мас-старту, капітан чоловічої збірної України, представник Тернопільщини Дмитро Підручний поділився своїми враженнями на своїй сторінці у соцмережі.

Він подякував організаторам змагань та зазначив, що у кожній гонці віддавав усі сили та робив все, щоб показати якнайкращий результат.

«Найбільше задоволений своїм виступом в чоловічій естафеті Найважчим для мене був мас-старт в останній день», - поділився Дмитро Підручний.

Також Дмитро розповів, що під час змагань панувала особлива атмосфера.

«Особливою тут була атмоcфера! Просто неймовірна аудиторія була протягом усіх двох тижнів. Приємно, що українських уболівальників було чимало. Дякую усім, хто підтримував нас на трибунах і вдома перед телевізором! Попереду кілька днів для того, щоб перезавантажитися і з новими силами увірватися в 3 триместр», - наголосив Дмитро Підручний.

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

+1 #2 Григорій 19.02.2024, 19:49
Підручний - вчорашній день українського спорту!
Скарга
0 #1 Тернополянин 19.02.2024, 16:37
Сам Діма не знає чого хоче, чи тренуватися чи керувати, чи кляузи на тренерів писати, а може пивом торгувати. Пора сушити весла, але шкода втратити грошики які держава витрачає на цього гнилого спортсмена і тому наш Дмитро почав займатися блогерством.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ