Читайте нас в соціальних мережах

“Україна має мати свою незалежну церкву” — нардеп з Тернопільщини Андрій Богданець про блокування трибуни Ради

Вівторок, 23 липня 2024 22:18
Сьогодні народні депутати заблокували трибуну Верховної ради України з плакатами.

Про причини блокування розповів у прямому ефірі у соцмережах народний депутат з Тернопільщини Андрій Богданець.

За його словами, причиною блокування стала відмова вносити до порядку денного законопроєкт про заборону релігійних організацій, афілійованих із РПЦ.

— Пішли на обговорення голови всіх фракцій разом з Русланом Стефанчуком. Хочуть дійти згоди. Я так розумію, є принципова позиція не ставити цей закон на порядок денний. Позиція більшості парламенту — його потрібно розглянути, — каже Андрій Богданець. — Україна має мати свою незалежну, автокефальну церкву.

 

Коментарі  

0 #3 Тернополянин 28.07.2024, 19:14
Цей Богданець наскільки відомо в Тернопіль приїхав десь із Волині і де він такий взявся освічений, що обізнаний із всіма процесами, а може цей козачок виконує чиєсь замовлення і за нього все пишуть та голосує він як йому скажуть і де цей новоспечений політик взяв гроші на благодійність та інше. ЗАПИТАННЯ ?
Скарга
+3 #2 Shura81 24.07.2024, 16:30
Як завжди, знайшли найголовніше питання! Люди сидять без світла, чиновники крадуть мільйони, людей б'ють в ТЦК, правоохоронці порушують закони. А депутати сваряться через релігію! Як паралізувати роботу Ради - несвоєчасно внести спірний законопроект! Правильно кажуть, що вороги всередині країни!
Скарга
0 #1 віталій 24.07.2024, 09:14
Геть московського попа!
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ