Читайте нас в соціальних мережах

Стало відомо, як голосували тернопільські нардепи за скандальний законопроект про легальний відкуп від криміналу

Четвер, 18 липня 2024 21:55
Сьогодні, 18 липня, Верховна Рада у першому читанні проголосувала за законопроєкт №11340, який дозволить топ-корупціонерам офіційно відкупитись від покарання за корупцію, сплативши штраф та компенсацію.

 Народні депутати на засіданні 18 липня підтримали у першому читанніурядовий законопроєкт №11340 щодо угоди зі слідством у провадженні за корупційними злочинами.

Свій голос за таке рішення віддав 231 парламентар.

Документом пропонується доповнити частину третю статті 53 Кримінального кодексу України положеннями, що передбачають застосування штрафу щодо корупційних правопорушень як додаткове покарання у разі укладення угоди про визнання винуватості.

Стало відомо, як за даний законопроект голосували народні депутати з Тернопільщини:

Фракція політичної партії «СЛУГА НАРОДУ»

Андрій Богданець — за

Ігор Василів — проти

Володимир Гевко — за

Іван Калаур — за

Людмила Марченко — за

Євгенія Кравчук - за

Депутатська група «ДОВІРА»

Микола Люшняк  — не голосував

Депутатська група «Партія «За майбутнє»

Іван Чайківський — відсутній

Фракція політичної партії «ГОЛОС»

Андрій Шараськін — проти

Коментарі  

0 #4 Михайло 25.07.2024, 08:44
Це сміття нації, а не представники народу.
Скарга
+4 #3 Дмитро 19.07.2024, 09:14
Ці істоти без честі, без совісті.У них перед очима лише гроші і- головна задача, яким способом їх украсти. Єдине місто на всю Україну де за неоплату неіснуючого централізованог о опалення лякають судами, виконавчими службами, забирають субсидії.Ото й висновок: які бездумні виборці такі й депутати/усіх рівнів/.Йдуть у депутатство щоб розбагатіти користуючись правами депутата...
Скарга
+5 #2 Веприк 19.07.2024, 09:09
Зате сайт "Тернополяни" хвалить Богданця, аж на жопу падає.Богданець то, Богданець сьо, і чесний, і розумний, і навіть хрестиком вишиває. А насправді - пройдисвіт, якого світ не бачив!
Скарга
0 #1 Тернополянин 19.07.2024, 06:36
Видно пана по холявах, а ці прохвости і злодюги по іншому голосувати не будуть. Так шановні українці те, що вибрали то маємо і це сміття будемо вибирати і дальше тому, що в нас мізків не має, а є тільки емоції і хто дасть гречку або 200 гривень.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ