Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі військовим розповіли, як з передової потрапити на службу у ТЦК (відео)

Субота, 28 вересня 2024 17:00
Військовослужбовці Тернопільської області часто звертаються за дозволом для переведення на службу в територіальні центри комплектування та соціальної підтримки.

Про це під час брифінгу повідомив офіцер відділу персоналу Тернопільського обласного ТЦК та СП, молодший лейтенант - Святослав Ачкасов.

Наразі письмові згоди або відношення надаються лише військовослужбовцям, які відповідно до висновку ВЛК визнані придатними до військової служби у військових частинах забезпечення.

"Для того, щоб отримати письмову згоду (відношення) військовослужбовцям необхідно особисто звернутись безпосередньо до того територіального центру комплектування та соціальної підтримки, у якому він бажає надалі проходити військову службу для проведення співбесіди. Під час якої буде перевірено: стан здоров’я, відповідно до висновку військово-лікарської комісії, навченість відповідно до військово-облікової спеціальності, спроможність виконувати обов’язки за фахом", - відзначив лейтенант. 

Після отримання письмової згоди (відношення), військовослужбовець подає на ім’я свого безпосереднього командира, за постійним місцем проходження військової служби, рапорт з проханням щодо його переведення до нового місця служби за станом здоров’я на підставі висновку ВЛК та отриманої письмової згоди.

На зображенні може бути: 1 особа та текст

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ