Читайте нас в соціальних мережах

Як розбанити акаунт у Facebook?

Субота, 28 вересня 2024 11:55
Як розбанити акаунт у Facebook?
Facebook, як і раніше, залишається одним із ключових джерел для арбітражу трафіку.

Однак, як і з іншими платформами, тут теж дуже часто відбувається блокування акаунта.

У чому причина таких обмежень?

Заблокувати обліковий запис у Фейсбуці можуть як автоматично, так і вручну, співробітниками компанії. Найчастіше блокування відбувається автоматично, і в таких випадках відновити доступ зазвичай можливо. Однак якщо рішення ухвалив модератор, процес відновлення буде значно складнішим.

Поширені причини блокування:

  • проблеми, пов'язані з акаунтом, регіоном реєстрації та способами оплати;
  • порушення, що стосуються змісту оголошень - реклама не повинна містити матеріали для дорослих;
  • порушення авторських і суміжних прав;
  • невідповідність сторінок, на які веде реклама;
  • неявні правила, які стають відомі тільки після блокування;
  • помилкове блокування - у такому разі відновлення відбувається досить швидко.

Як відновити доступ до акаунта?

Насамперед потрібно з'ясувати причину блокування. Інформацію про це можна знайти в повідомленні від Фейсбук в акаунті або на електронній пошті. Якщо заблоковано рекламний акаунт або весь бізнес-менеджер, потрібно зайти в розділ «Якість акаунта» і запросити перевірку. Ваш запит надішлють у відділ з правил і політики, де його розглянуть.

Радимо прочитати статтю від AffCommunity «Керівництво з відновлення рекламних акаунтів Facebook у 2024 році».

Відповідь за результатами перевірки буде надіслано на електронну пошту, пов'язану з профілем, або з'явиться в особистому кабінеті, або ж у спеціальному розділі «Якість акаунта». Якщо з'ясується, що блокування було помилковим, проблему можна вважати вирішеною.

У разі, якщо автоматичний запит не допоміг, необхідно заповнити спеціальну форму для звернення до адміністрації. Вкажіть контактні дані, інформацію про власника акаунта та причини, через які акаунт було заблоковано, і надішліть запит на його відновлення. Якщо ви отримали відмову, але впевнені, що серйозних порушень не було, варто надіслати повторне звернення.

Інший варіант розблокування акаунта - це написати в службу підтримки через спеціальну сторінку або звернутися в чат техпідтримки.

Уникаємо проблем з обліковим записом

Щоб краще зрозуміти правила соціальної мережі, рекомендується ознайомитися з ресурсами, такими як Довідковий центр. Майте на увазі, що акаунти не відновлюються в разі порушення авторських прав або перенаправлення реклами через редиректи.

Бажано не створювати новий акаунт і повторювати дії, які призвели до блокування, особливо якщо проблеми були пов'язані з сайтом, скриптами та іншими технічними моментами. Завжди використовуйте платіжні засоби, зареєстровані на власника акаунта або Ads Manager.

ВАЖЛИВО! Якщо запускаєте трафік на сірі офери, завжди використовуйте White Pages у зв'язці з клоакінгом. Таким чином, модери і боти потраплятимуть на Вайтпейдж, а юзери бачитимуть ваш оффер.

Уникайте використання проксі або VPN для підміни оригінальних IP-адрес. Не варто різко підвищувати рекламний бюджет і не запускайте розкрутку продуктів з нових акаунтів. Завжди дуже уважно перевіряйте облікові записи перед додаванням їх в Ads Manager і суворо дотримуйтесь правил, щоб не допустити вимкнення акаунта.

Якщо виникли питання з обліковим записом, то завжди є можливість взяти RDP акаунт в оренду. Де це можна зробити? Читай статтю «Де брати RDP-акаунти Facebook?»

Підсумок

Під час запуску кампанії проводять аналіз кількох чинників:

  1. Рекламний акаунт Facebook.
  2. Зміст зображення і тексту оголошення.
  3. Цільову сторінку або сайт, куди веде реклама.
  4. Хто запускає кампанію.
  5. Країна, де знаходиться рекламодавець.
  6. Відповідність рекламованого ресурсу і його змісту чинним правилам.
  7. Використовуваний спосіб оплати.

І пам'ятайте, що блокування рекламного акаунта - це не критична проблема, а звичайна ситуація для багатьох фахівців з арбітражу трафіку. У такі моменти ваша партнерська програма з арбітражу може надати необхідну допомогу та рекомендації. Відновлення доступу може зайняти деякий час, але в більшості випадків (за відсутності грубих порушень), це цілком можливо.



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ