Читайте нас в соціальних мережах

За 9 тисяч доларів житель Тернополя відправляв військовозобов'язаних за кордон (фото)

П'ятниця, 20 вересня 2024 13:05
За процесуального керівництва Кременецької окружної прокуратури слідчими поліції повідомлено про підозру жителю міста Тернополя, який допомагав нелегально покинути країну військовозобов’язаним.

"За даними слідства, 29-річний тернополянин, за попередньою змовою групою осіб, з корисливих мотивів, повторно організував незаконне переправлення військовозобов’язаних через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України). За надані послуги підозрюваний вимагав 9 000 доларів США і відправлялв ухилянтів до Придністров'я. Організатора злочинної схеми затримано одразу після отримання авансу у розмірі 4 000 доларів США. До суду подано клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою", - повідомили в Тернопільській прокуратурі.

Чоловік уже не вперше потрапляє у поле зору правоохоронців - є подібна справа за його участі у складі організованної злочинної групи.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до дев'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування здійснюють слідчі СВ Кременецького РВП ГУНП в області.

Нагадаємо, "Тернополяни" писали, що у Тернополі особи в формі поліції проводять масові рейди.

 photo_2024-09-20_13-01-57_2.jpg

photo_2024-09-20_13-01-58.jpg

Додати коментар