Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині будуть судити двох підривників, які шантажували бізнесменів (відео)

Четвер, 08 серпня 2024 16:00
На Тернопільщині судитимуть двох зловмисників, які залякували підприємців вибухами та вимагали у них кошти.

Прокурорами обласної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно двох жителів  Тернополя, які упродовж 2020–2023 років систематично вимагали грошові кошти у підприємців у сумах від 85 тисяч доларів США до 250 тисяч євро, погрожуючи вбивством їх рідних у численних смс-повідомленнях.

"З метою підтвердження реальності погроз обвинувачені закладали вибухові пристрої, переважно «розтяжки» на основі ручної осколкової гранати Ф1, поблизу належного потерпілим житла та закріплювали сконструйовану з такої ж гранати вибухівку сповільненої дії на автомобілях. У результаті детонації майно потерпілих зазнало значних пошкоджень. Одному з обвинувачених обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, іншому – тримання під вартою з визначенням застави. Накладено арешт на належне майно обвинувачених на загальну суму 2 млн 200 тис. грн. Обвинуваченим загрожує покарання у виді позбавлення волі терміном до 12 років з конфіскацією майна", - повідомили у прокуратурі. 

?Розслідування здійснювали слідчі СУ ГУНП в Тернопільській області.

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 Михайло 09.08.2024, 08:18
Коли ми вже почуємо коли будуть судити працівників влади та органів місцевого самоврядування за розкрадання в Тернопільському районі майна та землі на мільйони гривень, щодо бандитів то Вони вибрали неправильний шлях і тому їх будуть судити, а їм потрібно бомбити всю цю злодійську банду і тоді не попали би в око правоохоронців і ніхто би їх не здав.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ