Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопіллі школярі зібрали понад 160 тисяч гривень та купили авто для військових

Понеділок, 09 вересня 2024 20:30
Діти з Теребовлянської та Тернопільської громад, що на Тернопільщині, зібрали понад 160 тисяч гривень для ЗСУ.

Кошти збирали під час майстеркласів зі створення свічок. В них взяли участь 160 дітей. За зароблені гроші придбали автомобіль для військових.

Про це "Суспільному" розповіла голова організації "Весь світ в очах дитини" Мар'яна Кацімон.

"Ми не оголошували грошовий збір, а вирішили організувати проєкт "Збережемо життя", де проводили майстеркласи для дітей. Ми закупляли ворщину, дітки робили свічки, забирали їх додому, а за майстерклас платили 100 гривень. Таким чином вдалося зібрати гроші на автомобіль, - розповіла жінка.  - Це не перша наша ініціатива — раніше ми збирали гроші на подарунки для реабілітаційного центру, але цього разу вирішили підтримати військових, бо зрозуміли, що автомобіль — це реальна потреба на фронті".

Автомобіль передали 45-й бригаді, що виконує бойові завдання на Донеччині.

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 Веприк 10.09.2024, 07:40
На Тернопільщині пенсіонер зґвалтував дитину з інвалідністю. За публічного обвинувачення ювенального прокурора Шумським районний судом Тернопільської області визнано винуватим та засуджено жителя Кременецького району Тернопільської області до 10 років позбавлення волі за зґвалтування неповнолітньої (ч. 3 ст. 152 КК України).

За даними слідства, засуджений, скориставшись завідомо безпорадним станом потерпілої, яка є особою з інвалідністю другої групи внаслідок неврологічної хвороби, вчинив щодо неї дії сексуального характеру без добровільної згоди.
Обвинувачений в судовому засіданні свою винуватість у вчиненні кримінального правопорушення не визнав.
Вирок ще не набрав законної сили.
Отакі тернополяни. Лицеміри! Ходять до церкви, набожні (на людях) і тут же за рогом гвалтують дітей.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ