Читайте нас в соціальних мережах

Збери копійки і віддай на реабілітацію: у Тернополі колективи можуть підтримати поранених Героїв

Понеділок, 09 вересня 2024 20:00
Сьогодні Національний банк спільно з Superhumans Center запускає щорічну благодійну акцію #SuperCoins.

Усі зібрані кошти підуть на допомогу українським військовим, які постраждали внаслідок бойових дій.

"Звичайні монети, які ми щодня тримаємо в руках, можуть стати рятівною підтримкою для тих, хто цього потребує, та допомогти повернути суперможливості нашим героям. Звертаюся до молоді, педагогів та усіх громадян загалом: підтримайте українських військових, які втратили кінцівки, зробіть їх адаптацію простішою. Кожна зібрана монета здатна поліпшити життя тих, хто віддав частину себе заради України. Долучайтеся до збору коштів і разом творіть добро!",закликав заступник Голови НБУ Олексій Шабан.

Якщо маєте бажання підтримати наших супергероїв, зберіть монети номіналами 10, 50 копійок та 1, 2, 5 і 10 гривень і з 09 вересня до 29 листопада 2024 року принесіть їх до найближчого відділення одного з банків-партнерів акції: ПриватБанк, Ощадбанк, ПУМБ.

Банк перерахує ці кошти на рахунок фонду Superhumans Center.

До акції можна долучатися як індивідуально, так і колективом.

Організовуйте збір у ваших закладах освіти, підприємствах, організаціях, установах та всі разом підтримаймо наших героїв.

Детальніше – у пресрелізі. (https://cutt.ly/meESy7ZB)

Більше інформації про акцію, відділення банків та реквізити для перерахунку коштів Superhumans Center – на сайті проєкту. (https://promo.bank.gov.ua/super-coins//)

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ