Читайте нас в соціальних мережах

Громадський активіст з Тернополя відгуляв своє третє весілля (відео)

Вівторок, 06 серпня 2024 17:19
Тернопільський громадський активіст Олексій Станько утретє одружився. Цього разу його дружиною стала дівчина на ім’я Тамара.

Свято відбулося в міському комплексі «Літепло», годували гостей майстри «Мамонт кейтеринг», фотографувала Аліна Чупрун, розважав DJ Tallin, декорували Karolagency, Степан Лоїк робив музичний супровід та ведучими були хлопці з Weekendternopil.

Зауважимо, що для Олексія це вже третє одруження. Від першого шлюбу в активіста є донька. Нажиток від сімейного життя з наступною дружиною-блогеркою Наталею Станько - два сини.

Відомий він тим, що в 2018 році Олексію Станьку намагалися інкримінувати вимагання, за що його і затримали. У 2020 році він балотувався на посаду міського голови Тернополя.

На початку повномасштабного вторгнення ворога у 2022 році Станько любив викладати в соцмережах фото себе у камуфляжі та зі зброєю.

Зараз Олексій Станько пробує себе на журналістському рівні, судячи з відкритих реєстрів, він також займається підприємницькою діяльністю.

Тож бажаємо молодятам сімейного щастя та благополуччя!

А Олексію  - ніколи не зупинятися…:)

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 Веприк 06.08.2024, 19:58
Що це за посада така - громадський активіст? Скоро він ожениться вчетветре. Давайте порадіємо за нього і поспівчуваємо тій, яку він кинув.
До речі, він аліменти на дітей виплачує?
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ