Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині виник скандал між зоозахисниками та священниками через цвілий хліб

Понеділок, 05 серпня 2024 15:00
Кілька днів тому медійний священник з Тернопільщини в ефірі у соцмережах розповів, що з робити з цвілим та зіпсованим хлібом - отець порадив замочити його та віддати тваринам. 

Згодом дану інформацію опублікувало місцеве видання. 

"Кожен з нас, тим більше в літню пору, може стикнутись з такою проблемою. Українці —богобоязний народ і хліб вважають святим. Коли був голод, була біда, його бракувало. У смітник хліб викидати не хочеться, — розмірковує священик. —Якщо ви живете в селі, намочіть сухий хлібчик і в якійсь прибудові киньте його на поживу пташкам. Якщо немає такого місця — киньте в річку: рибка з'їсть", - йдеться в опулікованій цитаті священника. 

Дана інформація обурила місцевих зоозахисників, які наголошують, що зіпсований хліб - вбиває та отруює тварин та птахів. 

"Зацвілий хліб однаково шкідливий і небезпечний для тварин, птахів і людей! Якщо це не так, то чому б вам і усім хто хоче люб'язно запропонувати пташкам біологічну зброю в якості "допомоги" не з'їсти такий хліб самим? Розкажете про результати. Люди, котрі не знають чи не розуміють про що говорять - не мають надавати подібних рекомендацій іншим навіть якщо вони священники. Священники мають розповідати про духовне, про допомогу іншим, слабшим, а не про те, як нашкодити іншим! Ніхто не порадив би подібного для людей, бо знає, що це небезпечно і що це викличе справедливий осуд, але радити подібне для тварин і птахів очевидно можна, вони ж бо не мають голосу аби заперечити і не можуть себе захистити. Треш треш треш", -наголосила зоозахисниця Людмила Чеховська. 

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 Іван 06.08.2024, 11:42
Ті зоозахисники геть з глузду зїхали.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ