Читайте нас в соціальних мережах

Волонтерка з Тернополя отримала нагороду від Міністра оборони України (фото, відео)

Вівторок, 02 липня 2024 19:45
Волонтерка та дружина важко пораненого бійця Артема Комісарчука - Тетяна Комісарчук отримала почесну відзнаку - нагороду від Міністра оборони України. 

Тетяну відзначили за сприяння обороні. 

Нагадаємо, жінка активно волотерить з початку повномасштабного вторгення - допомагає переважно бійцям тернопільських бригад - 44-тій та 105-ій ТРО. 

Тетяна подякувала за нагороду та уже організувала новий збір для наших воїнів на передовій. 

"Я хвилювалася, коли отримувала цю нагороду від 105-ої бригали ТРО «За сприяння обороні» від Міністра Оборони України, але я більше хвилююся іншим.  Після такого великого збору, мені страшно відкривати новий я дуже довго наважувалася. Але ще страшніше не виправдати очікування наших захисників. Тому всі, хто раніше допомагав мені закривати всі потреби, дуже буду просити Вас включитися знову, бо ситуація на фронті вкрай складна, наші земляки, яким ми завжди допомагаємо на харківський напрямок, просять про термінову допомогу, треба дуже багато всього, прикріплю в каруселі фото, і я знаю і вірю що все вийде. Адже кожен свій постріл хлопці роблять для нас, щоб ми тут у спеку в купальниках могли позасмагати спокійно, щоб бізнес міг далі працювати, щоб ми ходили під чистим мирним небом, вони там в 45-градусну спеку в камуфляжі, броніках, касках стоять для нас, стоять за нас з вами", - відзначила Тетяна Комісарчук. 

Допомогти військовим можна за посиланням:

Реквізити внизу:

Приват Банк:

4149439023948924

Комісарчук Тетяна

Моно банк:

5375411205314847

Банка моно:

https://send.monobank.ua/jar/6wpF2L3xq5

PAY PAL:

tanyajavna18@gmail.com

(Прошу писати коментар «ЗСУ», «на армію»). 

До слова, чоловік Тетяни - захисник Артем Комісарчук у 2014 брав участь в антитерористичній операції, того ж року потрапив у полон разом із побратимами під Іловайськом. Вже у 2022 знову пішов на фронт і під час виконання бойового наказу отримав важке поранення ноги, через яке медикам довелося ампутувати кінцівку. Героя не зламали ані перебування в полоні, ані втрата ноги. Але, аби бути сильним духом і опорою для п’ятирічної доньки чоловікові потрібна наша із вами підтримка. Він хоче знову ходити. І для цього потрібен дороговартісний протез. Зібрати на нього гроші – можемо допомогти ми з вами.

Підтримайте захисника:

ПРИВАТБАНК: 5168 7450 2764 3243
МОНОБАНК: 5375 4112 1810 0068

 

 


Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ