Читайте нас в соціальних мережах

«Закони 90-их»: на Тернопільщині у бізнесмена забрали авто за вигадані борги

Вівторок, 02 липня 2024 16:52
На Тернопіллі від рук зловмисників постраждав підприємець з Лановеччини. Зловмисники незаконно заволоділи його автомобілем і продали його.

 

Викрили злочинну діяльність співробітники управління стратегічних розслідувань в Тернопільській області.

 «Четверо зловмисників, один з яких раніше судимий, маючи на меті незаконне збагачення, заволоділи транспортним засобом потерпілого, так як останній відмовлявся платити їм надумані борги. Шляхом погроз у чоловіка забрали автівку ВАЗ 2107 та документи на неї. Згодом транспортний засіб продали», - повідомляють слідчі Головного управління Національної поліції Тернопільщини.

Сума завданих збитків  - понад 120 тисяч гривень.

Тепер злочинному квартету «світить» позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

«Усім фігурантам оголосили підозри за частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України – незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене за попередньою змовою групою осіб у поєднані з погрозами застосування насильства, що не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого. Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює Тернопільська обласна прокуратура», - додають правоохоронці.


ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 Веприк 02.07.2024, 17:07
На території Хмельницької та Тернопільської областей викрили так звані "центри реабілітації", в яких утримували проти волі осіб з алкогольною, наркотичною та ігровою залежністю. Як повідомлили правоохоронці, насправді серед працівників центрів не було жодного медика, а всі «реабілітологи» - раніше судимі з алко- та наркозалежностя ми.

Людей утримували в умовах жорсткої ізоляції: забороняли користуватися телефонами та спілкуватися з родичами, а виходити на вулицю підопічні могли лише під наглядом персоналу. З медпрепаратів використовували тільки заспокійливі засоби.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ