Читайте нас в соціальних мережах

Національний мультипредметний тест на максимальні 200 балів здали аж сто випускників з Тернопільщини

Четвер, 04 липня 2024 18:15
Тернопільська область має ким гордитися – попри війну та важкі умови для здобуття якісної освіти, наші діти роблять усе можливе, аби достойно закінчити школу та поступити в омріяний виш.

 

Згідно з оприлюдненими даними,  за результатами основної сесії Національного мультипредметного тесту сто учнів з Тернопілля отримали максимальних 200 балів на незалежному оцінюванні у 2024 році.

«У п’яти учасників 200 балів з трьох предметів – це випускники Монастириської загальноосвітньої школи та Заліщицької гімназії, Тернопільських закладів загальної середньої освіти № 19 та № 27.

У 12 випускників закладів загальної середньої освіти 200 балів з двох предметів. 83 здобувачі освіти склали іспит на 200 балів з одного предмета», - розповідають в Департаменті освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації.

Відзначимо, що цьогоріч серед 200-бальників – шестеро учасників з числа студентів закладів фахової передвищої освіти області: Галицького фахового коледжу ім. В. Чорновола (2 учасники НМТ), Тернопільського фахового коледжу ТНТУ,  Бережанського агроколеджу, Зборівського фахового коледжу ТНТУ та Теребовлянського мистецького коледжу.


Додати коментар