Читайте нас в соціальних мережах

Телемарафон потрібен до кінця війни, — нардеп від «Слуги народу»

Неділя, 24 грудня 2023 19:10
Телемарафон «Єдині новини» може працювати до кінця війни.

Як джерело стовідсотково верифікованої інформації телемарафон «Єдині новини» має залишитися в ефірі до перемоги України у війні. Таку думку висловив народний депутат, голова Комітету Верховної Ради з питань гуманітарної та інформаційної політики Микита Потураєв у  програмі Укрінформу «Самохвалов запитує».

«Поки йде війна, телемарафон потрібно продовжувати. І він буде продовжуватися, тому що він є джерелом стовідсотково верифікованої інформації», - сказав депутат.

Політик зауважив, що інтонація та подача медіагруп, канали яких беруть участь у марафоні відрізняються, але їх всіх об'єднує те, що «вони не дають брехливої інформації».

«Про марафон можна писати що завгодно, про ухил в оптимізм при подачі інформації і таке інше... Там видають тільки те, що перевірене», - акцентував Потураєв.

Він наголосив, що коли в перші дні війни біля Києва стояли російські війська, то всі дивилися телемарафон, «бо це було питання виживання». Проте наразі цілком зрозуміло, що у громадян є й інші запити до телевізійного контенту.

Читайте також: Чи отримуватимуть ЛГБТ-пари благословення в Українській греко-католицькій церкві

Коментарі  

0 #1 Михайло 25.12.2023, 10:07
Чи потрібні нам такі як ПОТУРАЄВ взагалі, а щодо марафону то це покаже час і хто його запровадив своє получить і получить сповна, а з такими як ПОТУРАЄВИ ми підемо не Європу,а в ,,,,.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ