Читайте нас в соціальних мережах

«Бронзу» на чемпіонаті України серед юніорів здобула легкоатлетка з Тернопільщини

Вівторок, 20 лютого 2024 14:20
Відбувся чемпіонат України з легкої атлетики в приміщенні серед юніорів.

Змагання тривали протягом 17 - 18 лютого в легкоатлетичному манежі в Києві, розповіли у Федерації легкої атлетики Тернопільської області.

Бронзову медаль в бігу на 3000 м з результатом 11.02,5 с виборола Ольга Правецька. Тренує спортсменку Стефанишина Ольга (ОДЮСШ).

Ще одна талановита бігунка Федущак Христина (тренери Назар та Софія Рибій, ОДЮСШ з літніх видів спорту) з високими результатами виборола п'яті місця в бігу на 60м (7,75 с) та 200м (26,25 с).

Одразу п'ятеро метальників з двох обласних шкіл Тернополя зуміли пробитися в основні змагання зі штовхання ядра, але не все в фіналі у всіх добре вийшло. Найкраще зумів себе проявити наймолодший – Лаврик Максим (тренер Панасюк Іван), штовхнувши 6 кг ядро на 15.05 м виборов четверте місце. Мудрик Ярослав, Маргусь Ігор, Навроцький Олексій, Кравець Андрій зайняли відповідно сьоме, восьме, дев'яте та одинадцяте місця. Також восьмою в штовханні ядра стала Мазурок Анастасія. Тренують атлетів тренери Яковів Василь, Шмуляєва Галина, Дахновський Леонід, Салук Іван.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ