Читайте нас в соціальних мережах

Степан Куйбіда написав заяву на звільнення

Вівторок, 17 вересня 2024 13:35
Степан Куйбіда Степан Куйбіда
Новопризначений заступник голови Тернопільської обласної військової адміністрації Степан Васильович Куйбіда написав заяву на звільнення на попередньому місці роботи та подякував колективу Львівської ОВА за плідну співпрацю. 

Нагадаємо, нещодавно кандидатуру Степана Куйбіди погодили на призначення - заступником нового керівника Тернопільської області - В'ячеслава Негоди. 

Оскільки Степан Васильович погодився на дану пропозицію, то змушений був залишити своє попереднє місце роботи - департамент економічної політики Львівської ОВА. 

"Написав заяву на звільнення з Львівської обласної державної адміністрації, з якої причини, ви вже напевно знаєте. Зараз буде трохи сентиментів. Насамперед дякую рідному Департаменту економічної політики Львівської ОДА за досвід, професіоналізм, надійність та самовідданість в роботі. Так, рідний для мене, бо вже 9 років з моменту, як я став його частинкою. А залишається він у надійних руках мого заступника, а тепер виконувача обовʼязків директора – Ореста Гриніва. Орест Гринів, Вадим Табакера, Леся Бордун – мої заступники, з якими були не страшні жодні дедлайни і "завали на роботі". А ще, саме завдяки їм, я міг собі дозволити іноді таку розкіш, як відпустка! Дякую Максим Козицький, Андрій Годик за довіру та надані можливості!  Дякую першим керівникам, колегам та друзям. Дякую бізнесу Львівщини за те, що в перші дні повномасштабної війни ви проявили максимальну соціальну відповідальність і продовжуєте це робити в такі (економічно) складні часи! Дякую органам місцевого самоврядування за те, що підтримували всі наші ініціативи і терпіли доставучий департамент економіки. Знайте, наш тотальний контроль і нескінченні дзвінки були виключно заради спільного добробуту! Дякую нашим численним партнерським організаціям та небайдужій громадськості, завдяки яким ми змогли реалізувати багато класних проєктів!", - відзначив Степан Куйбіда. 

На зображенні може бути: 1 особа та навчається

Нагадаємо, "Тернополяни" писали, про нові призначення: кого обрали заступниками голови Тернопільської ОДА.

Додати коментар