Читайте нас в соціальних мережах

Шабунін користується іміджем “антикорупціонера” у корисливих цілях, – соцопитування

Четвер, 08 серпня 2024 17:22
Про це свідчать результати опитування, проведеного Українською соціологічною платформою, повідомляє “Закон і бізнес”, передає “ДС”.

Так, кожен четвертий українець (25%) вважає, що Шабунін використовує образ “антикорупціонера” з власною корисливою метою.

Для порівняння, журналіста Дениса Бігуса підозрюють у цьому 12,4% опитаних.

Водночас 24,6% респондентів взагалі не знали жодного зі згаданих в опитуванні прізвищ антикорупціонерів.
Нагадаємо, ДБР розслідує низку кримінальних справ щодо Шабуніна, який числиться бойовим медиком і отримує надбавки за службу, залишаючись у Києві.

Зокрема, розслідують ухилення від мобілізації, підробку документів НАЗК, незаконне використання гуманітарки та привласнення джипу Nissan Pathfinder, який волонтери передали для ЗСУ.

Нещодавно ЦПК стверджував, що саме вони ініціювали та використали “напрацьовані контакти” для отримання Україною винищувачів F-16.

Дослідження проводилося Українською соціологічною платформою у серпні 2024 року методом CAWI (анкетування онлайн у онлайн-панелі) серед громадян України віком з 18 років. Вибірка: 2000 анкет.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

+1 #1 Михайло 09.08.2024, 08:07
Як створити негативне відношення до людини системою яка прогнила повністю, це запустити проти нього всіх псів і перо все витримає, аби прикрити все те,що коїться в державі, крадуть безбожно, закони приймають з грубими порушеннями, депутати кишенькові і тому скоро в державі залишаться одні злодюги, державні службовці, пияки і пенсіонери.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ