Читайте нас в соціальних мережах

Чорна смуга Шматька: меру Чорткова світить ще одне більш масштабне кримінальне провадження

Четвер, 11 липня 2024 17:21
Ймовірно міський голова Чорткова підписав неіснуючі проектні роботи на сотні тисяч гривень. про це повідомляють нам наші джерела у правоохоронних органах.

Як нещодавно повідомляли місцеві ЗМІ, правоохоронці Тернопільщини скерували до суду кримінальне провадження щодо голови Чорткова Володимира Шматька за незаконну передачу ним у приватну власність земельних ділянок міської громади на майже на мільйон гривень.

Та як стало відомо власних джерел, Шматько встиг уляпатись і в більш серйозніший «кримінал». В 2021 році він уклав з Київською фірмою договір на виготовлення проектної документації щодо будівництва «Креативного Хабу» в місті Чортків. За ці роботи міська рада мала перерахувати кошти в сумі 1,5 мільйона гривень, але лише після виготовлення проектної документації та проведення її експертизи. Незрозуміло з яких причин, але в кінці 2021 року Шматько перерахував Київській фірмі 400 тис. грн. і підписав Акти виконаних робіт, хоча самої проектної документації міська рада так і не отримала.

Правоохоронці Чортківщини планують повідомити Шматьку про підозру у вчиненні розтрати бюджетних коштів в особливо великих розмірах.

Та як нам стало відомо, сам Шматько немає великого бажання попасти на лаву підсудних і використовуючи різні важелі впливу та знайомства різними шляхами намагається уникнути відповідальності. То ж слідкуємо чи вистачить духу в нашої беззубої правоохоронної системи проявити характер і покарати топ чиновника району. Далі буде....

Коментарі  

0 #1 Віталій 13.07.2024, 20:06
"Полоса"?? Це пишуть журналісти, які українську мову не знають?
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ