Читайте нас в соціальних мережах

Новий скандал у стінах білого дому: на засіданні фракції виключили з партії "СН" радника голови ТОВА Ігоря Жмінку

Понеділок, 16 жовтня 2023 16:04
Ігор Жмінка Ігор Жмінка
Сьогодні, 16 жовтня, відбулося чергове засідання фракції "Слуга народу" в Тернопільській обласній раді. 

На засіданні представники партії  "Слуга народу" вирішили виключити з фракції свого однопартійця - Ігоря Жмінку, який також обіймає посаду радника голови Тернопільської обласної військової адміністрації - Володимира Труша та отримує зарплату з державної казни. 

Під час голосування, двоє партійців з партії "Слуга народу" - Володимир Труш, голова ТОВА та  Денис Милий, працівник апарату, вийшли із зали і не голосували за дане питання.

Натомість п'ятеро депутатів - Юрій Яремчук, Юлія Хаєцька, Володимир Семерез, Ярослав Захарків та Ігор Сопель підтримали виключення свого колеги Ігоря Жмінки з партії. 

Причина виключення з фракції поки що невідома. 

Але виходить, що в партійному осередку "Слуги народу" в Тернопільській обласній раді відбуваються якісь закулісні ігри. 

Та у "Тернополян" є інформація, що останнім часом Ігор Жмінка, як радник голови ТОВА, та як депутат Тернопільської обласної ради, писав численні інформаційні запити про розмір зарплати голови Тернопільської обласної ради, депутатів, працівників апарату, їхні надбавки та премії. 

Додамо також, що у зв'язку з останніми подіями - корупційним скандалом за участю голови Тернопільської обласної ради Михайла Головка, окремі депутати Тернопільської обласної ради ініціювали позачергове засідання сесії, але голова - Михайло Головко пішов у відпустку і відмовився скликати сесію. 

Депутати поговорили і на цьому історія з позачерговим засіданням сесії Тернопільської обласної ради завершилася. 

До слова, Жмінка Ігор Васильович, народився 23 жовтня 1968 року у м. Львів, адвокат, член ради Тернопільської обласної організації партії «Слуга Народу», кандидат у депутати Тернопільської обласної ради (округ №2, 06 у бюлетені).

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 Михайло 16.10.2023, 16:46
Нам потрібні стукачі та безголові, а Жмінка людина з нормальною освітою і із словом і тому в партії таких не потрібно.
Скарга

Додати коментар