Читайте нас в соціальних мережах

З браслетом на нозі: Михайло Головко повернувся на роботу в Тернопільську обласну раду

Понеділок, 21 серпня 2023 09:30
Михайло Головко Михайло Головко
Сьогодні, 21 серпня, на робоче місце, після лікарняного та відпустки, з браслетом на нозі, повернувся голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко. 

Нагадаємо, 26 червня Михайла Головка затримали детективи НАБУ за підозрою в отримання хабаря в місцевого підприємця Олександра Ярмоленка. 

Згодом Михайла Головка випустили під заставу - 805 200 гривень. 

Голова обласної ради спершу відправився на лікарняний, згодом у відпустку до 24 серпня. 

За цей час НАБУ намагалися двічі відсторонити Михайла Головка з посади, та безуспішно. 

Крім посади, адвокати Михайла Головка у суді довели, що гроші - 600 тис грн, які вилучили детективи НАБУ під час затримання, вилучені незаконно, відтак мають бути повернуті голові обласної ради та до справи вони жодного відношення не мають. 

А вже сьогодні, 21 серпня, з браслетом на нозі, бо слідство триває, голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко, які підозрюють в отриманні хабаря загальною сумою 2,4 млн грн, знову вийшов на роботу у Тернопільську обласну раду. 

Нагадаємо, "Тернополяни" писали, що У мережі поширюють інформацію, що голову Тернопільської облради Михайла Головка затримали працівники НАБУ. 

Уже 2,4 мільйони гривень хабаря: в НАБУ оприлюднили відео "договорняків" у Тернопільській ОВА.

Михайло Головко залишається на посаді голови Тернопільської облради.

Вже не хабар: суд вирішив, що вилучення коштів у голови Тернопільської облради Михайла Головка є незаконним.

Коментарі  

+1 #4 Михайло 22.08.2023, 07:04
Злодії і аферисти просто так владу не віддадуть, а може з таким завзяттям всіх свободівців відправити на фронт і нехай там керують, підряди роздають та частково самі риють окопи.
Скарга
0 #3 Правда 22.08.2023, 06:56
Там не тільки Головко там все що смердить лізе до корита, а подивіться близько 70% депутатів це люди які були в багатьох партія і як тільки влада міняється і вони колір міняють тільки щоб бути біля корита.
Скарга
0 #2 коваль 21.08.2023, 10:14
Хіба так можна? Він же вишиванку носить і вітається : "слава Ісусу Христу"
Скарга
+1 #1 Микола 21.08.2023, 10:07
Типова "справедливість " від "Свободи". "Свобода" - найбільше зло Тернопільщини. Доти, поки такі як Головко будуть при владі на Тернопільщини, нам справедивості не бачити. Корупціонер завжди залишиться корупціонером.
Скарга

Додати коментар