Читайте нас в соціальних мережах

Артисту дуже непросто під час війни, бо має провести концерт на фоні постійних трагічних новин», – Володимир Вермінський у проекті «Тернополяни» (відео)

Вівторок, 28 травня 2024 13:28
Артисту дуже непросто під час війни, адже розважальний настрій залу переплітається із щоденними трагічними новинами з фронту.

Про це розповів український співак, диригент, аранжувальник, депутат Тернопільської обласної ради Володимир Вермінський у новому випуску проєкту «Тернополяни».

– Звісно, хтось каже, що концерти сьогодні не на часі, бо кожен день ми бачимо кортежі «на щиті», які привозять наших полеглих воїнів. Попри це, вважаю, що ми мусимо давати людям хоч краплю позитиву, продовжувати жити, боротися і перемагати, бо інакшого виходу в нас немає, – зазначив Володимир Вермінський.

Артист каже, концертні зали зараз дещо пустують, хоча квитки розпродані.

– Якщо порівняти початок війни і сьогодення, то люди заспокоїлися, що війна не тут. Перша загибель на Майдані була трагедією для всієї країни, а зараз це все якось нівелюється. Окрім цього, спостерігаємо зараз доволі напружену ситуацію з чоловічим населенням. Коли всі квитки продані, то орієнтовно 60 осіб таки відсутні в залі, хоча мали б відвідати концерт, – наголосив Вермінський. – Так, люди хочуть радості, але при цьому  бачу трагічний погляд в їхній очах. І це зрозуміло, адже в нас усіх хтось рідний чи близький зараз на війні чи загинув на фронті. Всі ці емоції переплітаються, це дуже складно.

6X7A9581.jpg

Також артист розповів, що змінив концертну програму з початку повномасштабного вторгнення.

– Дуже непросто артисту під час війни. Кожен день ми чуємо трагічні звістки, а ти виходиш на сцену до людей і повинен їм щось сказати. В мене спочатку йде пролог, потім – хвилина мовчання, кілька патріотичних пісень, потім плавно переходжу у розважальну програму, а звершується концерт також патріотикою. У моїй програмі, звісно, є танцювальні пісні, але особливу увагу я зараз приділяю патріотичним. Вони додають нам сили і віри в те, що переможемо москалів, – підсумував Володимир Вермінський.

Більше – у нашому інтерв’ю.

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ