Читайте нас в соціальних мережах

У Козівський район німці готові «влити» десятки мільйонів євро

П'ятниця, 19 червня 2015 17:49
Сучасний молокопереробний завод незабаром може з’явитися у на Тернопільщині в Козівському районі. Проект досить затратний, але інвестори вже знайшлися і готові вкласти в нього чималі кошти.

- Наш район є більше аграрним, я вважаю. Тому перспективи для місцевих жителів тут мало, бо багато людей хоче мати високооплачувану роботу, однак знайти її тут важко, - каже голова Козівської РДА Василь Вітровий. – Втім, надія завжди є. Так, забігаючи наперед можу сказати, що ми готуємося до втілення серйозного і дороговартісного проекту – будівництва молокопереробного заводу. Так, європейські інвестори вже готові вкласти 50 мільйонів євро.

Переговори ведуться успішно, зараз в районі приступили до практичної реалізації фінансово вигідної ідеї.

- Залучення німецького капіталу – це не лише гроші місцевому бюджету. Молокопереробний завод в перспективі дасть роботу мешканцям району, які через фінансову скруту зараз змушені шукати кращого життя далеко від рідних, - додає керівник Козівської райдержадміністрації.

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #3 Віра 22.06.2015, 12:24
Не знаю. най шось там будують - але я за те, шоб раз на 2 місяці - обов'язково звітували, шо конкретно зробили за той прміжок, бо вже мали такого заставного, шо ГЕС на ставі за свій кошт робив - то до тепер темно, а новоспечений сильний атовець Тарас Пастух - тауож швидесенько свої обіцяночки забув
Скарга
0 #2 tank@ukr.net 21.06.2015, 23:10
ні,Василь Вітровий він надоїть і не тільки молока
Скарга
0 #1 tank@ukr.net 21.06.2015, 23:06
Знову брешуть перед виборами! З молокозаводом парадокс...корі в то нема?! -)))) Спочатку треба відновлювати хочаб пару ферм а потім говорити за молокозавод!!!! !!
Скарга

Додати коментар