Читайте нас в соціальних мережах

В Україні виплати військовослужбовцям Збройних Сил будуть підвищені на 30% з 1 березня 2022 року

Вівторок, 15 лютого 2022 18:00
Виплати військовослужбовцям Збройних Сил будуть підвищені на 30% з 1 березня 2022 року.

До 20% зросте грошове забезпечення військовослужбовців Державної прикордонної служби та Нацгвардії - на виконання Указу Президента України «Про невідкладні заходи щодо консолідації українського суспільства».

Згідно з Указом, 16 лютого 2022 року оголошується Днем єднання.

Крім того, з початку 2022 року до 20% зросте грошове забезпечення військовослужбовців Державної прикордонної служби та Національної гвардії (з урахуванням вже ухваленого рішення про підвищення на 10% з 1 лютого).

Зазначається, що це передбачено заходами, які уряд схвалив згідно з указом президента від 14 лютого 2022 р. №53/2022р.

"День єднання має консолідувати українців перед лицем загрози та інформаційного тиску. Уряд продемонстрував свою згуртованість, оперативно напрацювавши план заходів, у якому, зокрема, передбачається підвищення виплат для наших військовослужбовців. Ми очікуємо такої ж консолідації від органів місцевого самоврядування та всього суспільства, адже саме єднання — незламна сила України", – зазначив Шмигаль.

Серед іншого план заходів передбачає створення єдиної інформаційної платформи стратегічної комунікації "UAразом" для забезпечення щоденного інформування населення про стан ситуації безпеки, прискорення процесу створення системи територіальної оборони, а також проведення у зарубіжних дипломатичних установах України зустрічі дипломатичних працівників та українських громад.

 


ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ