Читайте нас в соціальних мережах

НМТ не обов'язково: тернополян запрошують на навчання до Національної академії сухопутних військ

Четвер, 27 червня 2024 19:00
Жителів Тернопільщини запрошують на навчання до Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного у Львові. 

"Стань найкращою версією себе! Вступай на навчання до Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного та обирай одну з десяти спеціалізацій. Зокрема, Академія готує фахівців з - управління діями підрозділів механізованих військ, Управління діями підрозділів артилерії, систем та пристроїв ракетних комплексів, комплексів, приладів та пристроїв артилерійської розвідки, управління діями інженерних підрозділів військ і сил, морально-психологічне забезпечення у підрозділах, на кораблях (за видами Збройних Сил України), озброєння та техніки інженерних військ, кадрової (адміністративної),мобілізаційної та організаційно-штатної робота у військовій частині (підрозділі), військової культурології та Музичного мистецтва. Тільки державне замовлення та конкурсна основа відбору. НМТ – не обов’язково! Телефони приймальної комісії 099-421-80-54, 258-43-54",йдеться у дописі ТЦК та СП. 

Звертайтеся до найближчого ТЦК та СП, де фахівці допоможуть визначитися із майбутньою військовою спеціальністю, ознайомлять з умовами навчання і допоможуть зі вступом.
також читайте новини на телергам каналі:
https://t.me/ternopiltsk 


Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ