Читайте нас в соціальних мережах

У Кременці відкриють перший у Східній Європі завод з виробництва будівельного обладнання

П'ятниця, 28 січня 2022 12:30
Потужний завод європейського холдингу, який планує випускати кінцеву продукцію на експорт в понад 28 країн ЕС та ближнього Сходу, збудують у Кременці на Тернопільщині.

Про це йшлося під час вчорашньої робочої зустрічі міського голови Кременця Андрія Смаглюка із керівництвом іноземної компанії з виробництва будівельного обладнання. Останні приїхали у Кременець із наміром відкрити там свій перший завод в Східній Європі.

«Міською радою було презентовано переваги Кременецької громади, економіку регіону та запропоновано привабливі ділянки для будівництва заводу, а представники компанії, в свою чергу, представили свою компанію та її виробничі процеси, які планують тут започаткувати.  Після перемовин відвідали і безпосередньо майбутні будівельні майданчики для розташування нових виробничих потужностей та проведено консультації з усіма інженерними службами, які будуть забезпечувати подальший супровід будівництва», — повідомляє «Кременець Інформ».

Будівництво такого заводу, кажуть у мерії, відкриває для Кременця хороші можливості в сфері налагодження нових економічних зв'язків. Компанія має дуже високі екологічні та корпоративні стандарти,  завдяки чому понад 200 працівників отримають хорошу роботу в комфортних умовах, а громада - нового потужного виробника та надходження в місцевий бюджет.

Довідка: Інвестиційний супровід та підтримку інвесторів забезпечує  "Інвестиційний офіс Тернопільської області"


ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ