Читайте нас в соціальних мережах

У Збаразькій громаді придбали сучасну автовишку італійської компанії (фото)

П'ятниця, 01 жовтня 2021 10:29
Для вдосконалення благоустрою у Збаразькій міській територіальній громаді придбали автогідропідйомник провідної італійської компанії Comet.

Нова техніка допоможе встановити вуличне освітлення у тих селах, де його ще немає, а також полегшить кронування та обрізку дерев у громаді, каже керівник комунального підприємства «Добробут» Юрій Дмитришин.

–  Зараз наше КП обслуговує не лише місто Збараж, а й 54 населених пункти. Із них вулиці освітлено орієнтовно у 10-ти селах. Попереду – великий шмат роботи. Ми вже закупили пів тисячі світильників і будемо розпочинати встановлювати освітлення. Ми підрахували, що оренда автовишки обійдеться дорого, це коштує 500-600 гривень за годину. Саме тому вирішили придбати техніку. Автогідропідйомник – хороша річ для покращення благоустрою жителів громади,  зазначив Юрій Дмитришин.

Автовишку на базі шасі вантажного автомобіля JAC N56 придбали у компанії «АГСОЛКО Україна». Її представники навідалися у Збараж, аби продемонструвати працівникам КП «Добробут» принципи роботи.

– Робоча висота автогідропідйомника – 18 метрів. Шасі оснащено турбодизельним двигуном, об'ємом 2,8 л та потужністю 156 кінських сил, 350 Нм обертального моменту. Шестиступнева коробка передач. Автомобіль оснащено кондиціонером, магнітолою, електросклопіднімачами та повним набором опцій комфорту. Виробник, італійська компанія Comet, є однією із найкращих у світі. Такі автогідропідйомники використовуються у різних сферах – електромонтаж, обслуговування висотних споруд, обрізка дерев тощо,  розповів бренд-менеджер вантажних автомобілів JAC компанії «АГСОЛКО Україна» Олександр Яготинський.

До слова, у травні КП «Добробут» придбало для потреб Збаразької громади новий автогрейдер, вартість якого – 3,3 млн грн.


ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ