Читайте нас в соціальних мережах

Наші воїни годують жителів Курської області, а московити кидають бомби на лікарню, - військовий журналіст з Тернополя

Понеділок, 30 вересня 2024 18:30
Військовий журналіст, режисер, автор та ідейник фільмів про наших захисників Михайло Ухман у своєму пості в Фейсбук розповів про істинне лице окупантів та людяність ЗСУ. 

"Наші воїни годують жителів Курської області, а московити кидають бомби на лікарню в Сумах, де знаходяться мирні українці. Наші воїни вивозять російських породіль в безпечне місце, а московські терористи б'ють по перенатальних центрах ракетами. Наші воїни віддають останні крупи, закрутки, олію, засоби гігієни, а московські окупанти крадуть з українських будинків унітази, пральні машинки. Наші воїни на території курської області, облаштовують комендатури, щоб забезпечити місцеве населення всім потрібним на зиму, а московити рівняють українські села і міста під "нуль", -зазначив Михайло Ухман. 

Росіяни чи московити, так їх правильно називати - варвари і такими були завжди. Разом за собою, вони тягнули і українців. На щастя, Революція Гідності не дала українцям остаточно загнити.

Московити вбивали афганців, чеченців, грузин і тепер вбивають українців.

"Тільки, коли вони вирізали людей в Чечні, Грузії, ми воліли цього не бачити. Ми вважали їх - "братами", ностальгували за радянським союзом, часами, коли долар був по п'ять і самі цього не бачучи, повністю занурювалися в московське болото. Тепер, майже всі українці побачили істинне обличчя росіян, які під впливом пропаганди, будуть вбивати нас, поки ми їх не зупинимо. Знищити ворога може тільки сильна армія і сильна країна, яка готова не ховатися, а вбивати за свою свободу", - наголосив пан Михайло. 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар