Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі двоє чоловіків на замовлення російських спецслужб спалили машину військового (фото, відео)

Середа, 18 вересня 2024 17:59
У Тернополі, на вулиці Слівенська, двоє місцевих жителів 54 та 56 років за гроші на замовлення російських спецслужб спалили машину військового. 

Правоохоронці разом з працівниками СБУ затримали порушників. 

Чоловіки отримали замовлення в інтернеті за 2500 доларів від російських спецслужб та на Слівенській  у Тернополі спалили авто "ЗАЗ Vida Cargo", яке належало військовому ЗСУ. 

Постраждав також сусідній автомобіль - "Toyota Avensis". 

Зловмисники свій злочин знімали на відео, щоб надати докази замовникам. 

"Поліцейські встановили, що фігуранти відгукнулись на оголошення про «підробіток» в одному з телеграм-каналів. Представники спецслужб рф запропонували їм підпалити автомобілі українських військових. Відтак зловмисники підшукали відповідний транспортний засіб, облили його бензином та підпалили. Свої злочинні дії вони зняли на відео, як доказ про виконану «роботу». Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 114-1 (перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України та інших військових формувань) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до восьми років. Наразі слідчі повідомили фігурантам про підозру у вчиненні злочину. Вирішується обрання запобіжних заходів. Триває слідство", - відзначили в ГУ НП у Тернопільській області. 

 

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ