Читайте нас в соціальних мережах

Працівники ТЦК на Тернопільщині викрадали та били людей, а також вимагали гроші (ВІДЕО)

Субота, 03 серпня 2024 09:00
На Тернопільщині працівники ТЦК та СП діяли як злочинна група.

Оперативне командування «Захід» спільно із правоохоронцями Тернопільщини в результаті проведених оперативних заходів викрили злочинну групу.

«Слідчі поліції Тернопільщини оголосили підозру керівнику та трьом військовослужбовцям одного із ТЦК та СП. Їх обгрунтовано підозрюють у створенні злочинної групи, яка займалася допомогою в ухиленні від мобілізації. Група вдавалася до вимагання, побиття та викрадення людей», - зазначили в ОК «Захід».

Завдяки спільній співпраці з органами поліції злочинну діяльність було викрито. Зараз збирається, аналізується, документується та передається вся наявна інформація про даних осіб та їх протиправні дії.

«Оперативне командування "Захід" сприяє слідству аби справу було доведено до кінця для передачі її до суду. Хочемо звернутися до інших військовослужбовців ТЦК: у ЗСУ немає толерантності до будь-кого, хто порушує закон. Неважливо, чи це солдат, полковник, чи генерал. Перед законом усі рівні. У тісній взаємодії із національною поліцією ми і надалі будемо допомагати очищати ЗСУ від подібних кадрів», - заявили в ОК «Захід».

Також в ОК «Захід» наголосили, що у ЗСУ служать військові, які з честю захищають нашу Батьківщину.

«На жаль, іноді трапляються і такі ганебні випадки. Це в жодному разі не може кинути тінь на героїв, які прямо зараз, зі зброєю в руках, воюють і знищують ворога», - наголосили в ОК «Захід».

Нагадаємо, Тернополяни повідомляли раніше: Резонансна кримінальна історія щодо "заробітків" працівників одного з ТЦК та СП Тернопільщини "набирає обертів"

Тернопільщина: Спеціалісту районного ТЦК обрали новий запобіжний захід, на черзі – інші фігуранти корупційного скандалу

 

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

+3 #2 Тернополянин 04.08.2024, 08:22
Навести порядок можна тільки тоді, коли все це сміття від ТЦК до керівників влади, органів місцевого самоврядування до єдиного відправити на передову і нехай там попробують пороху і може тоді в їхніх головах щось зміниться.
Скарга
+4 #1 Веприк 03.08.2024, 09:42
Чим ці тернополяни відрізняються від рашистів? Абсолютно нічим!
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ