Читайте нас в соціальних мережах

Колектив кафедри фінансів ім. С. І. Юрія придбав автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ (фото)

П'ятниця, 21 червня 2024 08:30
Колектив кафедри фінансів ім. С. І. Юрія відзначає свій 55-й ювілей.

Проте освітяни ні на мить не забувають: жити на рідній землі ми маємо змогу завдяки звитязі наших захисників.

Саме тому, щоб виразити подяку військовим, які сьогодні боронять Україну й забезпечують нам мирне небо, науковці зібрали кошти та придбали автомобіль швидкої допомоги для Збройних сил України, який передали одному із військових підрозділів ЗСУ.

Андрій Крисоватий – голова вченої ради, завідувач кафедри фінансів ім. С. І. Юрія, звертаючись до присутніх зауважив:

«Завдяки Збройним Силам України – новітнім героям, серед яких є студенти, випускники та працівники нашого університету, ми залишаємося впевненими у завтрашньому дні, відданими своїй справі та згуртованими у бажанні підтримувати і відстоювати наші ідеали та цінності. Дякую кожному із вас за підтримку Збройних Сил України, за копітку працю на благо університету. Наша сила в єдності та згуртованості заради перемоги, заради майбутнього!»

Ректор ЗУНУ Оксана Десятнюк, подякувавши колективу за активну волонтерську діяльність та високий рівень національної свідомості, додала:

«Ми плануємо свій день та йдемо на роботу завдяки Збройним Силам України. Ми повинні сьогодні про це не забувати.

Кожен ваш внесок, кожна добра справа, зроблена для наших захисників та захисниць, робить нас впевненішими у завтрашньому дні та наближає перемогу».

Провів освячення автомобілю Протоієрей Андрій Гаджала, Тернопільсько-Теребовлянська єпархія ПЦУ: «Молимося, щоб кожен воїн повернувся додому живим, а ми дочекалися перемоги!».

1718825543 msg371791930 434991 00001


ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 Михайло 24.06.2024, 08:52
Стільки скільки ці вчені мужі вкрали в простих громадян, членів радгоспу "Тернопільський " і скільки грошей за обробіток земель поклали собі в кишені то можна було б купити десятки машин.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ