Читайте нас в соціальних мережах

Нагороду загиблого воїна Любомира Крупи вручили його дружині під час сесії Тернопільської облради (ФОТО)

Четвер, 27 червня 2024 14:25
Під час сесії Тернопільської обласної ради дружині полеглого воїна Любомира Крупи передали нагороду чоловіка.

Це Почесна відзнака голови Тернопільської обласної ради і Нагрудний знак за особливий внесок у розвиток Тернопільської області та України, повідомляє Суспільне.

На початку сесії присутні хвилиною мовчання вшанували Любомира Крупу та всіх воїнів, які полягли у російсько-українській війні.

«Любомир Крупа служив у 105 бригаді і йому привезли нагороду від обласної ради, яку хотіли вручити у присутності військовослужбовців. Любомир тоді відмовився, сказавши, що йому буде незручно те, що до нього привертають таку увагу. Він так відповів, тому що завжди був скромним. Сказав: «Вручіть мені цю нагороду по закінченню війни». І ми привезли її назад. Рік тривали процедури і вже є офіційні дані про його загибель. Тому цю нагороду — Почесну відзнаку голови Тернопільської обласної ради, Нагрудний знак за особливий внесок у розвиток Тернопільської області та України, вручити його дружині Ірині Крупі», — розповів перший заступник голови обласної ради Володимир Болєщук.

Нагадаємо, Любомир Крупа був депутатом Тернопільської облради. Коли рф почала повномасштабне вторгнення в Україну, він добровільно вступив до 105-ї бригади тероборони.

Любомир Крупа загинув 23 березня 2023 року на Харківщині. Майже рік вважався зниклим безвісти. 6 березня 2024 року Тернопільський міськрайонний суд визнав його загиблим.

 

bfba5ca9357a0390.jpg

ea7d10889a4de59f.jpg


Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ