Читайте нас в соціальних мережах

Повістки у Вербну неділю: у Тернополі працівнику ТЦК, який пройшов важкі бої на фронті, бажали «здохнути»

Понеділок, 29 квітня 2024 14:05
фото ілюстративне з вільних джерел фото ілюстративне з вільних джерел
Працівнику ТЦК та СП – воїну, який пройшов важкі бої на фронті та зазнав численних поранень, бажали «здохнути», бо вручає повістки у Вербну неділю.

Про це на своїй сторінці розповіла волонтерка та дружина полеглого Героя Сергія Коновала Ольга Коновал (Данченкo).

«Надивилася красивих нарядних фоточок з вербовими гілочками, і думаю, яка я щаслива, що вчасно виїхала з того всього. І так задовго була. Вистачило.
Всі дякують, що можуть піти посвятити гілочки, а моєму другу, який пройшов важкі бої в ДШВ, звільняв Лиман і ще ряд нп і після купи поранень якого перевели працювати в ТЦК, учора сказали на вулиці, що краще б він здох на тій війні, ніж тут ходити і людям свято наламувати своїми повістками. Клас!», - підкреслила Ольга Коновал.

Також волонтерка наголосила на подвійних стандартах, які побутують у суспільстві.

«А як же «наші котики»? Чи вже не котики? Чи як на сході то ти котик, а як тебе перевели в ТЦК то це звання раптово анульовується? Вже не гордість а напряг? Чи таки дякуєте? Чи так по звичці кажете? Та і донатити можна коли хтось загинув, а далі? Чекати знов наступного 200?. А потім мені приходять десятки повідомлень з текстом: «Ой, я не знаю як тобі жити далі, тримайся». А раніше знали? Чи скоро і мені скажуть що краще б я на сході десь «задвохсотилася»? Так і живемо, панове, так і живемо», - поділилася волонтерка.

Читайте також: У бою загинув 50-річний воїн з Тернополя Володимир Михальчук

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ